Mijn Tickets
A- A+
RSS

ZA

02

JUN

VOORRONDE 1E KLASSE B IBBC 2012

GROTE ZAAL DUYCKER | BIG BANDS

Programma Overzicht Voorronde 1e Klasse B IBBC 2012

13.00-13.45  Windmill Big Band

14.00-14.45  Far East Jazz Orchestra

15.00-15.45  Big Band Utrecht

16.00-16.45  Stockholm Teacher Big Band (SE)

 


OPEN: 13.00 | AANV.: 13.00 | TOEGANG GRATIS


oefenstudios
NIEUWE MENUKAART DUYCKERCAFÉ

Er is een nieuwe menukaart bij het Duyckercafé! Met heerlijke barmeals en borrelhapjes. Bekijk hem hier.

 

Keuken open: donderdag, vrijdag en zaterdag van 17.30 tot 21.30

 

 
DUYCKER OP PINGUINRADIO

Duycker gaat binnenkort een samenwerking aan met Pinguinradio, hét alternatieve radiostation van Nederland. Iedere werkdag tussen 16:00 en 17:00 uur is er een Powered By Duycker uur.

 

Pinguinradio is een particulier initiatief dat financieel gedragen wordt door sponsors en luisteraars, dit om zoveel mogelijk muziek te laten horen en zo weinig mogelijk reclame (bullshit). Hun motto is dan ook No bullshit, great music en daar zijn wij het helemaal mee eens!

 

En om deze samenwerking te vieren verloten we twee vrijkaarten voor Pinguins in Paradiso op 4 april. Hier viert Pinguinradio alweer haar 4e verjaardag. De line up ziet er als volgt uit: Blood Red Shoes (UK), De Staat (NL), Lonely The Brave (UK), Pauw (NL), Nothing But Thieves (UK), July Talk (Can) en de Paceshifters (NL) en meer..

 

Wil jij deze kaarten winnen? Mail dan voor 19 maart naar win@duycker.nl en laat ons weten waar jij die kaarten moet winnen!

 

 
PARKEREN BIJ HET CULTUURGEBOUW

 

 

Parkeren bij Duycker kan onder andere in de parkeergarage Burgemeester van der Willigenlaan pal naast Het Cultuurgebouw. Deze garage kunt u 24 uur per dag in én uitrijden.

De kosten voor deze parkeergarage zijn:
- maandag t/m zaterdag: € 0,45 per uur van 9.00 tot 18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur)
- zondag: € 0,45 per uur van 12.00 tot 18.00 uur

Buiten deze tijden is parkeren gratis.

Wij raden u aan te betalen met uw smartphone via één van de landelijke parkeerproviders. Dit is gemakkelijk en voorkomt wachttijd bij de parkeerautomaten, welke op gezette tijden (zoals vlak voor aanvang van een voorstelling) flink kan oplopen.

Binnen Haarlemmermeer zijn onder andere de volgende landelijke parkeerproviders actief:
ANWB: anwbparkeren.nl
Parkmobile: parkmobile.nl
Park-line: park-line.nl
Yellowbrick: yellowbrick.nl
SMS-parking: smsparking.nl
MyOrder: myorder.nl
Sunhill: 3377.nl

Soms staat de parkeergarage naast Het Cultuurgebouw vol, een goed alternatief is dan de parkeergarage Vier Meren aan/onder het Burgemeester van Stamplein. Deze garage kunt u tot 21.30 uur inrijden, uitrijden kan 24 uur per dag!  

In deze garage betaalt u achteraf; de eerste  90 minuten kosten €1,20, de eerste 120 minuten €2,50 en ieder volgend extra uur € 2,50.

 
BEN JIJ ZUINIG OP JE OREN?
I Love My Ears

Ben jij zuinig op je oren? Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db). 

Daarnaast komt er een campagne 'I Love My Ears' om het bewustzijn voor gebruik van oogbescherming te vergroten. Klik hier om de bijbehorende Facebook-pagina te liken en op de hoogte te blijven. 

Bij Duycker is gehoorbescherming altijd verkrijgbaar bij de Garderobe. 

 
JUPILER POPPODIA PLANNER

Jupiler introduceert de Poppodia Planner app! De app geeft concertinfo die afgestemd is op de muziekvoorkeur van de gebruiker (via bijvoorbeeld Bandsintown of Itunes), daarnaast geeft de app een overzicht van concertagenda’s bij Nederlandse podia.

 

Berend Schans, directeur van Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) over het initiatief: “Voor onze branche is de Jupiler Poppodia Planner een verrijking. Het helpt muziekliefhebbers in hun keuze voor het bezoeken van hun favoriete optredens en brengt hen op ideeën om naar concerten van artiesten en bands die in lijn liggen met hun eigen muzieksmaak.”

 

Download hier de app, of via de app store.

 

Leuk om te weten:
Ook staan de namen van Nederlandse poppodia die Jupiler schenken dit najaar vermeld op de 33cl en 44cl bierblikken van Jupiler! Op deze blikken staan namen als Tivolivredenburg, Melkweg, 013 en dus ook Duycker.  

 

 
HOOFDDORPPAS

De Hoofddorppas is de kortingspas van Haarlemmermeer! Met deze pas kun je profiteren van allerlei kortingen en acties bij deelnemende bedrijven. Duycker biedt ook geselecteerde concerten aan met 20% korting voor leden van de Hoofddorppas. Ga naar www.hoofddorppas.nl voor meer informatie over de pas en hoe je deze korting kan krijgen.

 

Bij concerten waar je gebruik kunt maken van de korting is het Hoofddorppas logo te zien in het event op de website. 

 

 
IK BEN DUYCKER. JIJ OOK?
Podium breidt gezellig vrijwilligersteam uit

Sluit je aan bij het Duycker team!

Ben je ouder dan 18 jaar, hou je van muziek, uitgaan en concerten?

Kom dan werken als vrijwilliger bij podium Duycker! Ga naar ikbenduycker.nl of mail naar medewerker@duycker.nl

 

Draai mee bij een van de volgende functies:

Horeca (bar), backstagemanager (artiesten begeleiden), garderobe, kassa (tickets, munten), fotograaf, cameraman/vrouw (aftermovies), techniek (stagehand, licht, geluid), communicatie (promotieteam).

 

Wat biedt Duycker?

Gratis toegang tot evenementen, goede ervaring voor op je CV, trainingen die bij je functie passen, verschillende uitjes/vrijwilligersdagen per jaar en dit alles in een muzikale werkomgeving met gezellige collega’s.

 
GRATIS WIFI IN DUYCKER
Overal in het pand draadloos connected

'Keep in touch' met je vrienden tijdens een avondje stappen in Duycker, en maak gebruik van gratis WiFi in het hele pand! Check in op CultuurNetwerk en verbinding wordt gemaakt.

 
Twitter Facebook lastFM MySpace RSS YouTube
HIGHLIGHTS

CHIQUE: NIGHT FLIGHT TO RIO, 19-10-2013

.....[meer]

GRUPPO SPORTIVO, 02-11-2013

.....[meer]

HET ALLERMOOISTE EXAMENFEESTJE

.....[meer]
LOGIN  
Log hier in op de muzikantenbank