Mijn Tickets
A- A+
FOTO GALLERY@DUYCKER
oefenstudios
KAASFONDUE IN HET DUYCKERCAFÉ

De koude wintermaanden staan voor de deur. Daar hoort ook wintervoedsel bij! De Beul speelt hier perfect op in met kaasfondue in het Duyckercafé. Iedere donderdag serveren de mannen van De Beul 2 soorten kaasfondue voor €17,50 p.p.

 


 
MUZIKALE SAMENWERKING DUYCKER EN WINTERLAND

Afgelopen vrijdag is Winterland feestelijk geopend. Tot en met 3 januari zullen Duycker en Winterland weer letterlijk buren zijn.

 

Duycker heeft in samenwerking met Winterland een leuk muzikaal programma opgesteld met o.a. Discoschaatsen met DJ’s van Duycker. Ook zijn er hoogstaande voorproefjes van Project Cover en Local Heroes. Op 18 december vindt er een showcase van Het Allermooiste Kerstfeestje plaats tijdens het discoschaatsen! Hou de website in de gaten voor het volledige programma! 

 

 
OPENINGSTIJDEN DUYCKERCAFÉ
Gewijzigd

Het Duyckercafé is een heerlijke plek om te eten, drinken en genieten van muziek. Om de continuïteit van ons geliefde café te waarborgen, gaat het café zich met (voorlopig) beperktere openingstijden sterker richten op de invulling van de avonden. Het café zal vanaf komende week donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn op de welbekende openingstijden.

 

Op de donderdagen gaat er een vaste live-programmering ontstaan uit o.a. de Music Jam en Café Acoustique. De vrijdag zal als ‘stap avond’ blijven bestaan en op de zaterdag wordt er o.a. door het aanbod van De Beul een ‘stam avond’ neergezet (meer info volgt). De dinsdag- en woensdagavonden zullen helaas vervallen als dagen waarop het café geopend is.

 

Maar het wordt dus een nóg leuker lang weekend in het Duyckercafé. Tot snel!

 
KUNST IN HET DUYCKERCAFÉ
Hele maand november

Gedurende de maand november hangen er kunstwerken in het Duyckercafé van Zubayda Agterhof. Deze jonge Haarlemse kunstenares schildert realistische / iconische werken waar muzikanten, soms regisseurs of klassieke filmscenes, uit het verleden en heden met treffende gelijkenis afgebeeld worden.

 

Dus kom vooral kijken naar deze tentoonstelling in het café, vanaf volgende week dinsdag te bewonderen!

 

Alvast een voorproefje? Klik dan hier

 

 

 
CJP-KORTING OP DUYCKER EVENEMENTEN

Duycker biedt sinds kort CJP-korting aan op evenementen, op vertoon van je CJP-pas ontvang je €2,- korting*. Als je een CJP-pas hebt kun je online of aan de deur een CJP-toegangsbewijs aanschaffen. Vergeet niet om je CJP-pas mee te nemen naar de betreffende show, deze moet je namelijk kunnen tonen als je met een CJP-toegangsbewijs naar binnen wil.

 

* De CJP korting geldt alleen op Duycker evenementen, het komt soms voor dat we een zaal verhuren aan een externe partij. In dat geval zijn er geen CJP-toegangsbewijzen beschikbaar. De CJP-kortingsoptie is dan ook niet beschikbaar bij het bestellen van tickets.

 

Voor meer info over CJP klik je hier

 

 

 
DE BEUL SERVEERT IN DUYCKERCAFÉ

Vanaf heden heeft De Beul zijn intrek in de keuken van het Duyckercafé genomen. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren zij heerlijke maaltijden. De Beul serveert robuuste maaltijden met een voorliefde voor goed eten en de smaak van de BBQ. Iedere maand wordt er, afhankelijk van het seizoen, een kaart samengesteld met daarop gerechten als Ribs van De Beul (spare ribs), maaltijdsalades, hamburgers, kluifwerk en stoofpot. Bent u al hongerig? Kom vooral een keer langs om te proeven!

 

 
BEN JIJ ZUINIG OP JE OREN?
I Love My Ears

Ben jij zuinig op je oren? Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db). 

Daarnaast komt er een campagne 'I Love My Ears' om het bewustzijn voor gebruik van oogbescherming te vergroten. Klik hier om de bijbehorende Facebook-pagina te liken en op de hoogte te blijven. 

Bij Duycker is gehoorbescherming altijd verkrijgbaar bij de Garderobe. 

 
IK BEN DUYCKER. JIJ OOK?
Podium breidt gezellig vrijwilligersteam uit

Sluit je aan bij het Duycker team!

Ben je ouder dan 18 jaar, hou je van muziek, uitgaan en concerten?

Kom dan werken als vrijwilliger bij podium Duycker! Ga naar ikbenduycker.nl of mail naar medewerker@duycker.nl

 

Draai mee bij een van de volgende functies:

Horeca (bar), backstagemanager (artiesten begeleiden), garderobe, kassa (tickets, munten), fotograaf, cameraman/vrouw (aftermovies), techniek (stagehand, licht, geluid), communicatie (promotieteam).

 

Wat biedt Duycker?

Gratis toegang tot evenementen, goede ervaring voor op je CV, trainingen die bij je functie passen, verschillende uitjes/vrijwilligersdagen per jaar en dit alles in een muzikale werkomgeving met gezellige collega’s.

 
Twitter Facebook lastFM RSS YouTube Instagram Spotify
HIGHLIGHTS

HEAT #2 AFTERMOVIE

.....[meer]

ROLLERDISCO

.....[meer]

STRUDELFEST 2014 AFTERMOVIE

.....[meer]
LOGIN  
Log hier in op de muzikantenbank