Mijn Tickets
A- A+
FOTO GALLERY@DUYCKER
ROCK BETWEEN THE COVERS 27-01-2012

JUST JUSTA FOTOGRAFIE


oefenstudios
DUYCKER OP SPOTIFY

Vanaf nu is Duycker ook te vinden op Spotify. Volg onze playlist en ontdek maandelijks het nieuwe programma in muziekvorm. 

Volg Duycker hier: bit.ly/Duycker_Spotify
Volg de playlist hier: bit.ly/thesoundofduycker

 
OPENINGSTIJDEN DUYCKERCAFÉ
Gewijzigd

Het Duyckercafé is een heerlijke plek om te eten, drinken en genieten van muziek. Om de continuïteit van ons geliefde café te waarborgen, gaat het café zich met (voorlopig) beperktere openingstijden sterker richten op de invulling van de avonden. Het café zal vanaf komende week donderdag, vrijdag en zaterdag geopend zijn op de welbekende openingstijden.

 

Op de donderdagen gaat er een vaste live-programmering ontstaan uit o.a. de Music Jam en Café Acoustique. De vrijdag zal als ‘stap avond’ blijven bestaan en op de zaterdag wordt er o.a. door het aanbod van De Beul een ‘stam avond’ neergezet (meer info volgt). De dinsdag- en woensdagavonden zullen helaas vervallen als dagen waarop het café geopend is.

 

Maar het wordt dus een nóg leuker lang weekend in het Duyckercafé. Tot snel!

 
CJP-KORTING OP DUYCKER EVENEMENTEN

Duycker biedt sinds kort CJP-korting aan op evenementen, op vertoon van je CJP-pas ontvang je €2,- korting*. Als je een CJP-pas hebt kun je online of aan de deur een CJP-toegangsbewijs aanschaffen. Vergeet niet om je CJP-pas mee te nemen naar de betreffende show, deze moet je namelijk kunnen tonen als je met een CJP-toegangsbewijs naar binnen wil.

 

* De CJP korting geldt alleen op Duycker evenementen, het komt soms voor dat we een zaal verhuren aan een externe partij. In dat geval zijn er geen CJP-toegangsbewijzen beschikbaar. De CJP-kortingsoptie is dan ook niet beschikbaar bij het bestellen van tickets.

 

Voor meer info over CJP klik je hier

 

 

 
DE BEUL SERVEERT IN DUYCKERCAFÉ

Vanaf heden heeft De Beul zijn intrek in de keuken van het Duyckercafé genomen. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond serveren zij heerlijke maaltijden. De Beul serveert robuuste maaltijden met een voorliefde voor goed eten en de smaak van de BBQ. Iedere maand wordt er, afhankelijk van het seizoen, een kaart samengesteld met daarop gerechten als Ribs van De Beul (spare ribs), maaltijdsalades, hamburgers, kluifwerk en stoofpot. Bent u al hongerig? Kom vooral een keer langs om te proeven!

 

 
BEN JIJ ZUINIG OP JE OREN?
I Love My Ears

Ben jij zuinig op je oren? Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db). 

Daarnaast komt er een campagne 'I Love My Ears' om het bewustzijn voor gebruik van oogbescherming te vergroten. Klik hier om de bijbehorende Facebook-pagina te liken en op de hoogte te blijven. 

Bij Duycker is gehoorbescherming altijd verkrijgbaar bij de Garderobe. 

 
IK BEN DUYCKER. JIJ OOK?
Podium breidt gezellig vrijwilligersteam uit

Sluit je aan bij het Duycker team!

Ben je ouder dan 18 jaar, hou je van muziek, uitgaan en concerten?

Kom dan werken als vrijwilliger bij podium Duycker! Ga naar ikbenduycker.nl of mail naar medewerker@duycker.nl

 

Draai mee bij een van de volgende functies:

Horeca (bar), backstagemanager (artiesten begeleiden), garderobe, kassa (tickets, munten), fotograaf, cameraman/vrouw (aftermovies), techniek (stagehand, licht, geluid), communicatie (promotieteam).

 

Wat biedt Duycker?

Gratis toegang tot evenementen, goede ervaring voor op je CV, trainingen die bij je functie passen, verschillende uitjes/vrijwilligersdagen per jaar en dit alles in een muzikale werkomgeving met gezellige collega’s.

 
Twitter Facebook lastFM RSS YouTube Instagram Spotify
HIGHLIGHTS

AFTERMOVIE ROLLERDISCO

.....[meer]

HEAT #2 AFTERMOVIE

.....[meer]
LOGIN  
Log hier in op de muzikantenbank