Mijn Tickets
A- A+
FOTO GALLERY@DUYCKER
ROCK BETWEEN THE COVERS 27-01-2012

JUST JUSTA FOTOGRAFIE


oefenstudios
CJP-KORTING OP DUYCKER EVENEMENTEN

Duycker biedt sinds kort CJP-korting aan op evenementen, op vertoon van je CJP-pas ontvang je €2,- korting*. Als je een CJP-pas hebt kun je online of aan de deur een CJP-toegangsbewijs aanschaffen. Vergeet niet om je CJP-pas mee te nemen naar de betreffende show, deze moet je namelijk kunnen tonen als je met een CJP-toegangsbewijs naar binnen wil.

 

* De CJP korting geldt alleen op Duycker evenementen, het komt soms voor dat we een zaal verhuren aan een externe partij. In dat geval zijn er geen CJP-toegangsbewijzen beschikbaar. De CJP-kortingsoptie is dan ook niet beschikbaar bij het bestellen van tickets.

 

Voor meer info over CJP klik je hier

 

 

 
DE BEUL SERVEERT VOORAFGAAND AAN CONCERT DE DIJK

Voorafgaand aan het concert van De Dijk zijn bezoekers van harte welkom om voor €12,50 in het Duyckercafé te genieten van de kookkunsten van De Beul. Speciaal voor deze gelegenheid heeft De Beul een heerlijk menu samengesteld. Tickets zijn binnenkort beschikbaar. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bezoekers wordt daarom geadviseerd om snel tickets te kopen voor dit culinaire hoogstandje. 

 

De opties waaruit gekozen kan worden zijn:

-       Hoofddorp Fried Chicken met huisgemaakte friet en jalopeno hot saus.

-       Pompoen burger met huisgemaakte friet en citroen mayonaise.

-       Chili van sucade en chocola geserveerd met rijst

 

Klik hier om een diner ticket te bestellen. 

 
DE BEUL SERVEERT IN DUYCKERCAFÉ

Vanaf heden heeft De Beul zijn intrek in de keuken van het Duyckercafé genomen. Op vrijdag- en zaterdagavond serveren zij heerlijke maaltijden. De Beul serveert robuuste maaltijden met een voorliefde voor goed eten en de smaak van de BBQ. Iedere maand wordt er, afhankelijk van het seizoen, een kaart samengesteld met daarop gerechten als Ribs van De Beul (spare ribs), maaltijdsalades, hamburgers, kluifwerk en stoofpot. Bent u al hongerig? Kom vooral een keer langs om te proeven!

 

 
DUYCKERCAFÉ WEER OP REGULIERE TIJDEN GEOPEND

De zomertijden van het Duyckercafé zijn ten einde en het café is weer op de reguliere tijden geopend: 

 

Di t/m do - 17:00 - 00:00 uur

Vr en za - 17:00 - 02:00 uur

 

Kom gezellig langs! 

 

Vergeet ook niet om de nieuwe Facebookpagina van het Duyckercafé te liken! 

 
DUYCKER OP PINGUINRADIO

Duycker gaat binnenkort een samenwerking aan met Pinguinradio, hét alternatieve radiostation van Nederland. Iedere werkdag tussen 16:00 en 17:00 uur is er een Powered By Duycker uur.

 

Pinguinradio is een particulier initiatief dat financieel gedragen wordt door sponsors en luisteraars, dit om zoveel mogelijk muziek te laten horen en zo weinig mogelijk reclame (bullshit). Hun motto is dan ook No bullshit, great music en daar zijn wij het helemaal mee eens!

 
PARKEREN BIJ HET CULTUURGEBOUW

 

 

Parkeren bij Duycker kan onder andere in de parkeergarage Burgemeester van der Willigenlaan pal naast Het Cultuurgebouw. Deze garage kunt u 24 uur per dag in én uitrijden.

De kosten voor deze parkeergarage zijn:
- maandag t/m zaterdag: € 0,45 per uur van 9.00 tot 18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur)
- zondag: € 0,45 per uur van 12.00 tot 18.00 uur

Buiten deze tijden is parkeren gratis.

Wij raden u aan te betalen met uw smartphone via één van de landelijke parkeerproviders. Dit is gemakkelijk en voorkomt wachttijd bij de parkeerautomaten, welke op gezette tijden (zoals vlak voor aanvang van een voorstelling) flink kan oplopen.

Binnen Haarlemmermeer zijn onder andere de volgende landelijke parkeerproviders actief:
ANWB: anwbparkeren.nl
Parkmobile: parkmobile.nl
Park-line: park-line.nl
Yellowbrick: yellowbrick.nl
SMS-parking: smsparking.nl
MyOrder: myorder.nl
Sunhill: 3377.nl

Soms staat de parkeergarage naast Het Cultuurgebouw vol, een goed alternatief is dan de parkeergarage Vier Meren aan/onder het Burgemeester van Stamplein. Deze garage kunt u tot 21.30 uur inrijden, uitrijden kan 24 uur per dag!  

In deze garage betaalt u achteraf; de eerste  90 minuten kosten €1,20, de eerste 120 minuten €2,50 en ieder volgend extra uur € 2,50.

 
BEN JIJ ZUINIG OP JE OREN?
I Love My Ears

Ben jij zuinig op je oren? Podiumorganisaties en organisatoren van muziekevenementen slaan de handen ineen om gehoorbeschadiging tegen te gaan. Dit gaan zij doen door gehoorbescherming aan te bieden tijdens evenementen en concerten, daarnaast zijn er concrete afspraken over de geluidslimiet (103db). 

Daarnaast komt er een campagne 'I Love My Ears' om het bewustzijn voor gebruik van oogbescherming te vergroten. Klik hier om de bijbehorende Facebook-pagina te liken en op de hoogte te blijven. 

Bij Duycker is gehoorbescherming altijd verkrijgbaar bij de Garderobe. 

 
HOOFDDORPPAS

De Hoofddorppas is de kortingspas van Haarlemmermeer! Met deze pas kun je profiteren van allerlei kortingen en acties bij deelnemende bedrijven. Duycker biedt ook geselecteerde concerten aan met 20% korting voor leden van de Hoofddorppas. Ga naar www.hoofddorppas.nl voor meer informatie over de pas en hoe je deze korting kan krijgen.

 

Bij concerten waar je gebruik kunt maken van de korting is het Hoofddorppas logo te zien in het event op de website. 

 

 
IK BEN DUYCKER. JIJ OOK?
Podium breidt gezellig vrijwilligersteam uit

Sluit je aan bij het Duycker team!

Ben je ouder dan 18 jaar, hou je van muziek, uitgaan en concerten?

Kom dan werken als vrijwilliger bij podium Duycker! Ga naar ikbenduycker.nl of mail naar medewerker@duycker.nl

 

Draai mee bij een van de volgende functies:

Horeca (bar), backstagemanager (artiesten begeleiden), garderobe, kassa (tickets, munten), fotograaf, cameraman/vrouw (aftermovies), techniek (stagehand, licht, geluid), communicatie (promotieteam).

 

Wat biedt Duycker?

Gratis toegang tot evenementen, goede ervaring voor op je CV, trainingen die bij je functie passen, verschillende uitjes/vrijwilligersdagen per jaar en dit alles in een muzikale werkomgeving met gezellige collega’s.

 
GRATIS WIFI IN DUYCKER
Overal in het pand draadloos connected

'Keep in touch' met je vrienden tijdens een avondje stappen in Duycker, en maak gebruik van gratis WiFi in het hele pand! Check in op CultuurNetwerk en verbinding wordt gemaakt.

 
Twitter Facebook lastFM RSS YouTube Instagram
HIGHLIGHTS

HEAT #2 AFTERMOVIE

.....[meer]

ROLLERDISCO

.....[meer]

STRUDELFEST 2014 AFTERMOVIE

.....[meer]
LOGIN  
Log hier in op de muzikantenbank