Popmuziek is overal

Popmuziek is overal

04 februari 2016

In zes lessen leren de jongeren over popgeschiedenis, hebben ze een ontmoeting met een professionele artiest en maken ze zelf muziek. Op deze manier krijgen ze de basis van de popmuziek uitgelegd. Dit project wordt per klas aangeboden. De lessen duren allemaal ongeveer 1 uur. Deze popcursus kunnen we aan meerdere klassen tegelijk geven. Hierdoor worden de kosten ook lager.

De cursus kan worden uitgebreid met twee lessen. Les 7: is de afsluiting van het project en wordt ingevuld door de school. Les 8: is optioneel en bestaat uit het bezoeken van een popconcert in Duycker om de popmuziek live te beleven. Kosten voor het live concert worden in overleg afgestemd. De inhoud van de cursus wordt aangepast aan het leerniveau en de lessen kunnen plaatsvinden op de school of in overleg bij Duycker.

* Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar. Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in poppodium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig. 

meer nieuws