Digital Music Production

Digital Music Production

04 februari 2016

Digital Music Production is het componeren, arrangeren en mixen van je eigen muziekproductie. Alle ingrediënten dus om een eigen song te maken die je zó op op Spotify of Youtube kunt zetten! In de afgelopen tijd is er veel veranderd in het vak van de muzikanten en songwriters. Een instrument leren spelen is niet langer nodig om op hoog niveau muziek te maken. Door de komst van creatieve software kan iedereen kennismaken met de geheimen van het muziek maken.

In de workshop van 1 uur leren de deelnemers om creatieve keuzes te maken om tot een volwaardige song te komen. Daarbij leren zij muzikale elementen te combineren door het zelf te doen. Er wordt dieper ingegaan op de opbouw, het verhaal en de structuur van de song. Kortom, alle elementen die een song boeiend maken om naar te luisteren. Door de opzet van de workshop leren deelnemers om samen te werken, elkaar feedback te geven en in contact te komen met hun eigen creatieve kant. Lachende gezichten en deelnemers die plotseling veel energie krijgen zijn dan ook geen uitzondering in deze workshop!

* Er geldt een 0% BTW-tarief voor onderwijs aan personen jonger dan 21 jaar. Kosten zijn geldig op basis van beschikbaarheid in poppodium Duycker. Bij workshops op locatie dient rekening gehouden te worden met aanvullende kosten voor benodigde materialen indien niet aanwezig.

meer nieuws