HERRIE #2

HERRIE#2

27 JAN 2018

Funk That

ZA 22 FEB

Ja ja, daar gaan we weer. Duycker wordt op 27 januari weer gevuld met vieze, vunzige, dikke PUNK. Bak met Herrie is terug met HERRIE #2. Een grote line-up zal gaan zorgen voor al deze herrie! Versterkers aan, gitaren in de startblokken en handen in de lucht, LET’S GO!

Line-up

Call it off

De eerste band is bekend! Call it of is een poppunk band die sinds 2013 Nederland verovert! Ze speelde op grote festivals zoals Groezrock en speelde als voorprogramma voor poppunk lengendes als New Found Glory en Panic! At The Disco. Ze zijn onderweg naar een verovering van de wereld en komen hierbij ook naar Herrie #2!

Hengel (HERRIE huisband!)

HENGEL staat deze editie klaar als de Herrie Huisband! De mannen van Hengels noemen zichzelf arbeiders die het mooi vinden om een hardcore punk achtig iets te maken onder de strijdkreet HENGEL en dat met liefde voor iedereen. Veel uitleg hebben ze dus niet nodig!

Camp High Gain

Ook Camp High Gain heeft geen lange bio nodig. De formatie en muziek is ontstaan uit creativiteit en de liefde voor het muzikale werk van elkaar. Zoals ze het zelf noemen:  eclectic punk rock!

Filthy McNasty

De band bestaat uit ex-leden van The Jugs en Uncontrollable Urgh en is sinds 2014 Up and Running. Vier gasten met een vurige passie voor hard en rauw die stiekem ook niet vies zijn van een potje sexy groove. Zelf omschrijven zij hun muziek als Rough Edged Rock & Roll met invloeden uit Punk en Metal. FilthyMcNasty is de rechtse hoek die van links komt. Ontwijken kan maar incasseren is zoveel lekkerder.

The Heart Monitors

Vraag jij je wel eens af hoe het zou zijn als punkrock, hardcore en oldschool streetpunk samen een stomend trio zouden hebben in een koelkast vol met beer? Dan krijg je tijdens Herrie #2 een antwoord! De vier koppige punkband ‘The Heart Monitors’ uit de omgeving van Rotterdam komen Duycker voorzien van nog wat extra herrie!

Note to Amy

Al 10 jaar trotseert de band ‘Note to Amy’ het podium in Nederland en de rest van Europa. Voor Note to Amy stond 2017 helemaal in het teken van het schrijven van nieuwe muziek. Dit zullen ze dan ook zeker laten horen in begin 2018! Note to Amy haalt muzikale inspiratie uit punkrock en rock, met pakkende refreinen, donkere teksten, tomeloze energie en krachtige, heldere vocalen als sterkste troeven. Een perfecte aansluiting voor Herrie dus!

Fakie Faceplant

Uit een jonge, lang bevriende groep is Fakie Faceplant ontstaan. Een band met een hoog energie gehalte, goede vibes en een liefde voor adrenaline pompende surf metal. Fakie Faceplant brengt je de perfecte mix van summer vibes en uit metal geboren muziek met vervormde gitaren, vette basslines, drums en zang die je toeschreeuwt om te genieten van een te gekke avond.

The positives

Jong, fris en onbezonnen. Met verdiende sporen in bands als The Power Line, neigde de jongens naar een nieuwe muzikale stijl. Na hun vorming eind 2016, schrijven de jongens van The Positives nieuw materiaal en hebben ze hun eerste EP opgenomen. Hun geluid kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

Hou de website en het Facebook evenement in de gaten voor de bekendmaking van de line-up!