HERRIE #2
Tickets
HERRIE #2"

HERRIE#2

ZA 27 JAN

Funk That!

ZA 27 JAN

Bertus Borgers & The Young Retro’s

VR 26 JAN

Ja ja, daar gaan we weer. Duycker wordt op 27 januari weer gevuld met vieze, vunzige, dikke PUNK. Bak met Herrie is terug met HERRIE #2. Een grote line-up zal gaan zorgen voor al deze herrie! Versterkers aan, gitaren in de startblokken en handen in de lucht, LET’S GO!

Line-up

Call it off

De eerste band is bekend! Call it of is een poppunk band die sinds 2013 Nederland verovert! Ze speelde op grote festivals zoals Groezrock en speelde als voorprogramma voor poppunk lengendes als New Found Glory en Panic! At The Disco. Ze zijn onderweg naar een verovering van de wereld en komen hierbij ook naar Herrie #2!

Hengel (HERRIE huisband!)

HENGEL staat deze editie klaar als de Herrie Huisband! De mannen van Hengels noemen zichzelf arbeiders die het mooi vinden om een hardcore punk achtig iets te maken onder de strijdkreet HENGEL en dat met liefde voor iedereen. Veel uitleg hebben ze dus niet nodig!

Camp High Gain

Ook Camp High Gain heeft geen lange bio nodig. De formatie en muziek is ontstaan uit creativiteit en de liefde voor het muzikale werk van elkaar. Zoals ze het zelf noemen:  eclectic punk rock!

Filthy McNasty

De band bestaat uit ex-leden van The Jugs en Uncontrollable Urgh en is sinds 2014 Up and Running. Vier gasten met een vurige passie voor hard en rauw die stiekem ook niet vies zijn van een potje sexy groove. Zelf omschrijven zij hun muziek als Rough Edged Rock & Roll met invloeden uit Punk en Metal. FilthyMcNasty is de rechtse hoek die van links komt. Ontwijken kan maar incasseren is zoveel lekkerder.

The Hole Hearted

The Hole Hearted is een vijfmans formatie uit Haarlem die in juni 2017 het levenslicht zag. Met kopstukken uit onder andere Black Water en Weekend Love staan deze frisse hardcore oldtimers te trappelen om hun kersverse tracks, beïnvloed door bands als Modern Life Is War & Refused, ten gehore te brengen!

Note to Amy

Al 10 jaar trotseert de band ‘Note to Amy’ het podium in Nederland en de rest van Europa. Voor Note to Amy stond 2017 helemaal in het teken van het schrijven van nieuwe muziek. Dit zullen ze dan ook zeker laten horen in begin 2018! Note to Amy haalt muzikale inspiratie uit punkrock en rock, met pakkende refreinen, donkere teksten, tomeloze energie en krachtige, heldere vocalen als sterkste troeven. Een perfecte aansluiting voor Herrie dus!

Hou de website en het Facebook evenement in de gaten voor de bekendmaking van de line-up!

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.