HEAVY IN HOOFDDORP 3

HEAVYINHOOFDDORP3

23 NOV 2018

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Tijdens deze derde editie van Heavy in Hoofddorp ben je opnieuw verzekerd van avond vol meestampers, hoofdschudders en gitaargeweld. Onder het motto; wat van ver komt is niet per definitie lekkerder. We hebben voor de derde editie van dit fijne heavy feestje op 23 november Lovell's Blade, Toughtless en Shoot the Messiah uitgenodigd.

Lovell’s Blade

De metalheads die al een tijdje meelopen in de metal- en hardrockscene kennen ongetwijfeld Picture nog. In Lovell’s Blade zitten de nodige leden die vroeger speelden in deze legendarische hardrockband. De naam van de band verwijst subtiel naar de zanger van beide bands, Pete Lovell. Met zijn oude Picture bandmaten Mike Ferguson en Andre Wullems aangevuld met Patrick Velis en Noel van Eersel heb je een band met een bak ervaring en dat hoor je gelijk op hun debuutalbum uit 2017: Stone Cold Steel. Op dit moment is de band hard aan het werk met hun tweede album..

Thoughtless

Stevige metal met thrash invloeden. Deze band die in 2015 is gestart begint langzaam maar zeker een eigen plekje voor zich te claimen in de metal scene.
Deze zeer ervaren heren en dame gaan deze avond hun nieuwe release aan de wereld tonen.
Hiervoor gaan ze eerst nog even vanaf 15 oktober naar de Soundlodge studio in Duitsland.
We zijn allemaal onwijs benieuwd naar het nieuwe werk en de nieuwe mijlpaal in het bestaan van deze Noord Hollandse metalband. In dit event zullen we je op de hoogte houden van de reis die de band gaat maken naar hun nieuwe release.

Shoot The Messiah

We gaan deze avond op vol volume openen.
In de drie jaar dat deze band nu bezig is hebben ze al een reeks mooie shows mogen geven in het land. Verwacht wapperende haren, emotionele grunts, technisch progressieve drums. Maar verwacht vooral een podium vol met jonge metalhonden die met volle energie hun Death/Thrash ten gehore brengen.
Soms ingetogen en dynamisch, soms weergaloos. Een geweldige opwarmer voor wat een geweldige avond gaat worden.