4 Da Culture
Tickets
4 Da Culture

4DaCulture

VR 02 JUL
Ten Times A Million - Born Tomorrow Tour

Ten Times a Million

ZA 03 JUL
2000 motels speelt populaire composities van Zappa

2000 Motels speelt Frank Zappa

ZA 26 JUN
Urban

Ben je klaar voor de tweede editie van de urban avond 4 Da Culture? Taze M's album ‘4 Da Culture’ is pas net uit. Daarnaast zijn er drie gastoptredens van ESUMI, Jarayo en het collectief Bigboyshyt (als vervanger voor Destiny*). Als jij klaar bent om opkomend talent te ontdekken en te zien shinen en ook toe bent om eindelijk weer eens een live optreden te zien dan moet je deze even onthouden.

Taze M
Een gepassioneerde creative. De organisatie van avonden zoals deze en mensen bij elkaar brengen is waar Taze M energie van krijgt! Zijn muziek is een unieke urban stijl en combi van Engelstalig en Nederlandstalig. Al gauw verspreidt deze muziek een ‘positive vibe’ onder iedereen die het hoort.

Jarayo
Ambitieus en creatief, Jarayo is een opkomende artiest en producer. Hij maakt muziek maar uit zijn gedachtes en emoties ook door het maken van visuals en het bewerken van foto’s. In het dagelijks leven laat ‘Jarayo’ zich door van alles inspireren en komt daardoor altijd uit op iets nieuws.

ESUMI
ESUMI is een jonge creatieveling op meerdere vlakken. Vanuit Rotterdam maakt ze muziek met een unieke sound en werkt ze samen met artiesten in zowel de binnenlandse als buitenlandse underground scene. Be on the lookout for her!

Bigboyshyt is een nieuw collectief bestaande uit elf hongerige jonge artiesten/producers verspreid over heel Nederland. De tracks die zij maken gaan over hun jonge en drukke leven, hard werken voor hun droom en de eeuwige zoektocht naar geld. Bigboyshyt is less talking, more money! (*Destiny, die eerder geboekt stond, zit in Japan en kan helaas niet terugreizen door de maatregelen.)

De vorige editie van 4 Da Culture werd vastgelegd! Kijk je mee naar de foto’s?