40UP

40UP

07 JUN 2019

Zomer Specials: Knock Out Comedy Crew

DO 09 JUL

40UP is hét dansfeest waar je danst op de beste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en de fijnste meezingers van nu, gecombineerd met unieke videobeelden. Na twee succesvolle edities, komt 40UP voor de zomervakantie nog eenmaal naar Duycker.  Maak je op voor een heerlijke zwoele dansnacht, wij kijken ernaar uit! 

40UP schrijft zelf:
“Al twee keer een gezellig volle vloer en ook op het balkon waren veel vrolijke mensen aan het genieten van een avondje kwaliteitsmuziek uit het verleden. Omdat we het zo leuk en gezellig vonden doen we er nog eentje voor de zomervakantie, om precies te zijn op zaterdag 7 juni! Voor de vroege vogels zijn er kaartjes met korting dus pak je voordeel en wees alvast zeker van jouw plekje op de gezelligste dansvloer van Nederland.

Let’s dance again!


40UP verkoopt tickets via een extern kanaal. Veel gestelde vragen over de aanschaf van tickets kunt u vinden bij het Paylogic help centre.

Poppodium Duycker is trotse host van deze avond, de inhoud van dit programma wordt door deze externe partij georganiseerd.