90’s Takeover

90’sTakeover

21 SEP 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Op 21 september dompelt Duycker zich onder in de 90's met 90’s Takeover! Een tijd waarin alternatief eventjes mainstream werd en andersom.  We duiken terug in die goeie ouwe tijd met live odes aan Nine Inch Nails en Beastie Boys. Met een afterparty sluiten we de avond in stijl af. De DJ's nemen je mee langs de grunge van Pearl Jam tot de bigbeats van Underworld naar de vuige hiphop van Osdorp Posse, alles komt voorbij!

Nine Inch Nails tribute by Kid Harlequin

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeidersstad Rotterdam en maakt vuige duistere rock met live elektronica. De 5-koppige formatie gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin; strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium.

Beastie Boys Undercover

Van gruizige punk-rock tot rauwe hiphop classics, van de early 80’s tot de late 00’s. Beastie Boys Undercover zet de tent op zijn kop met een weergaloze vertolking van Beastie-knallers. Deze zeer ervaren muzikanten wisselen met gemak van een live-band naar een hiphop crew als de Beasties zelf. Fight, for your right, to party!

Dj’s Mr & Mevr Koot

Serveren een cocktail van de grunge van Nirvana, de rock van Rage Against The Machine, de britpop van Blur tot de harde beats van The Prodigy en de vuige hiphop van Cypress Hill. Een retourtje terug in de tijd.

Met een ticket voor This is Jackson heeft u gratis toegang tot dit programma!