A BRITISH PROG INVASION XL FESTIVAL
Tickets
A BRITISH PROG INVASION XL FESTIVAL"

ABRITISHPROGINVASIONXLFESTIVAL

ZA 06 APR

Vinyl Night

ZA 06 APR

Aziza Brahim

DO 04 APR

Met PROG INVASION biedt Poppodium Duycker een podium aan de beste en breedste progressieve rock en metal bands, steeds uit een ander land. Na drie edities met een bescheiden voorhoede van Australische, Belgische en Duitse bands staat er vandaag een flinke overmacht aan Engelse progbands voor de poorten van Duycker te popelen.

A British Prog Invasion XL is de eerste echte festivaleditie van de reeks. De line-up bestaat dit keer uit maar liefst vijf topacts uit de frontlinies van de Engelse progressieve rock en metal. Daartegenover plaatsen we als altijd de fine-fleur van de Nederlandse progressieve rock om het hoofd te bieden aan de opgetrommelde buitenlandse progtroepen.

Een festival dus, en dat betekent een mooi randprogramma ter leeringhe ende vermaeck. Op dit moment wordt gewerkt aan diverse clinics, akoestische shows en signeersessies, een vinylmarkt en een mini-editie van de talkshow MUSIC TALKS, waarin muzikanten aan de tand worden gevoeld over carrière en creativiteit, inspiratiebronnen en tourbelevenissen.

Kortom, houd het nieuws in de gaten voor alle toevoegingen aan de line-up en het programma!

LINE-UP
IO Earth (UK)
Moonparticle (UK)
HeKz (UK)
GU-RU (UK)
Kyros (UK)
Milky Way Gas Station (NL)
The Dame (NL)

… and more TBA

RANDPROGRAMMA
… TBA

Deze editie van Prog Invasion wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Mr. Bowler Music Agency.

De online ticketverkoop voor deze editie van PROG INVASION gaat uitsluitend via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel-, kassa, en telefonische verkoop.