A BRITISH PROG INVASION XL FESTIVAL
Tickets
A BRITISH PROG INVASION XL FESTIVAL"

ABRITISHPROGINVASIONXLFESTIVAL

ZA 06 APR

Vinyl Night

ZA 06 APR

Aziza Brahim

DO 04 APR

Met PROG INVASION biedt Poppodium Duycker een podium aan de beste en breedste progressieve rock en metal bands, steeds uit een ander land. Na drie edities met een bescheiden voorhoede van Australische, Belgische en Duitse bands staat er vandaag, precies een week na de Brexit, een flinke overmacht aan Engelse progbands voor de poorten van Duycker te popelen.

A British Prog Invasion XL is de eerste echte festivaleditie van de reeks. De line-up bestaat dit keer uit maar liefst vijf topacts uit de frontlinies van de Engelse progressieve rock en metal. Daartegenover plaatsen we de fine-fleur van de Nederlandse progressieve rock om het hoofd te bieden aan de opgetrommelde buitenlandse progtroepen.

LINE-UP

IO Earth (UK)
Moonparticle (UK)
HeKz (UK)
GU-RU (UK)
Kyros (UK)
Milky Way Gas Station (NL)
The Dame (NL)

Een festival vraagt om een mooi randprogramma. Het Duyckercafé wordt omgedoopt tot een Engelse pub, waar je terecht kunt voor pubfood en een pint of pale ale, een mini-editie van Music Talks, waarin muzikanten, door Patrick Lamberts van de Aardschok, aan de tand worden gevoeld over carrière en creativiteit, inspiratiebronnen en toerbelevenissen. Verder zijn er clinics, akoestische shows, signeersessies en een CD- en merchandisemarkt.

Het café en de Music Talks is gedurende de gehele festival ook zonder ticket gratis toegankelijk voor publiek.
Tickets voor het avondprogramma zijn ook geldig voor de clinics.
Inloop voor het avondprogramma vanaf 18.30 uur.

Deze editie van Prog Invasion wordt mede mogelijk gemaakt dankzij Mr. Bowler Music Agency.

De online ticketverkoop voor deze editie van PROG INVASION gaat uitsluitend via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel-, kassa, en telefonische verkoop.