A tribute to David Bowie
Tickets
A tribute to David Bowie"

AtributetoDavidBowie

ZA 06 JAN

Pomp die Boxen

VR 19 JAN

De dag van de Popquiz

WO 27 DEC

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s door drie decennia lang steeds te blijven vernieuwen én voorop te lopen in de popmuziek en popart? David Bowie! Zelfs met zijn allerlaatste werk ‘Blackstar’ slaagde hij erin iedereen op het verkeerde been te zetten…

Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie: David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een ‘twist’, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf.

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit alles zeer realistisch neer te zetten met een speciale, muzikale en kleurrijke live show.

Support: Thursday’s Child

Pop/rock band Thursday’s Child is een formatie uit Hoofddorp en wordt geïnspireerd door muziek van de Beatles, David Bowie en Stereophonics. Ze reizen podia af met hun muziek en hebben al gespeeld in o.a. Paradiso in Amsterdam en The Carvern Club in Liverpool. Nu zijn ze klaar om hun nieuwe CD “All is forgiven” te laten horen aan hun home-town Hoofddorp!

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.