Abba Rocks
Tickets
Abba Rocks

AbbaRocks

ZA 18 SEP
The Doors Alive, bekende sixties geluid terug.

The Doors Alive

ZO 19 SEP
De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. Vooriginele begeleidingsband Herman Brood!

Wild Romance

VR 10 SEP
Cover/Tribute

In ABBA Rocks zijn meesterwerkjes van het Zweedse viertal verpakt in een dampende, dynamische rockshow. Daarmee ondergaan de wereldhits van ABBA in ABBA Rocks een metamorfose. Reken dus op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. Zonder dat de herkenbaarheid aangetast raakt!

De bezetting van artiesten is er eentje om u tegen te zeggen. ABBA Rocks is daarmee een niet te missen live ervaring voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

De band

Het gitaarduo van de band bestaat uit Menno Gootjes en Rob Winter. Gootjes doet zijn naam al jaren eer aan in de band Focus en Winter is bekend van Kayak en Marco Borsato. Thijs Schrijnemakers is Hammond virtuoos en bekend van de de formatie Orgel Vreten. De vocalen zijn van John JayCee Cuijpers en Mirjam von Eigen. Cijpers zong in Praying Mantis en Ayreon en Mirjam was Priscilla Presley in de productie Elvis, The Wonder of You.

Fan van tributes? Kijk hier ook eens!