Al Mckay's Allstars - Earth Wind & Fire Experience
Tickets
Al Mckay’s Allstars  –  Earth Wind & Fire Experience"

AlMckay’sAllstarsEarthWind&FireExperience

DI 16 JUL

CJ Ramone

DI 30 JUL

Choose Life Tribute

DI 25 JUN

Al McKay was tussen 1973 en 1980 zanger en gitarist bij Earth Wind & Fire. Hij werkte samen met Maurice White aan het herkenbare geluid van deze legendarische funkband. Al McKay won vijf Grammy Awards en is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en in de Songwriters Hall of Fame. 

40McKay is vastbesloten om het muzikale nalatenschap van Earth, Wind & Fire te continueren. De band, Al McKay Allstars, gaat in dezelfde  traditie verder met “Heed the Message”. Dit nieuwste nummer is geheel in de geest van Earth, Wind & Fire en is rijk aan indrukwekkende harmonische achtergrondzang,  saxofoonloopje en opbeurende songteksten. Deze funky soulformatie maakt je avond geheid tot één groot feest.

De Al McKay Allstars-line-up bestaat uit: Al McKay (gitaar), Tim Owens (zang), DeVere Duckett (zang), Claude Woods (zang), James Manning (basgitaar), Ben Dowling (keyboards), Dean Gant (keyboards), Anthony Beverly (drums), David Leach (percussie), Ed Wynne (saxofoon), Luis Gonzales (trompet), Omar Peralta (trompet) en Shaunte Palmer (trombone)

Al McKay was niet alleen de muzikale regisseur en producer/hitschrijver van Earth Wind & Fire, maar ook de co-composer van veel hits van andere bands. Een van de meest bijzondere samenwerking moet die met Ike en Tina Turner zijn geweest. In de jaren ’80 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Maurice White en Al McKay.

De online ticketverkoop voor deze show gaat uitsluitend via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.