Het Allermooiste Examenfeestje | 16+ | ID verplicht

HetAllermooisteExamenfeestje|16+|IDverplicht

25 JUN 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Het Allermooiste Examenfeestje is weer terug! Op 25 juni kan je in Podium Duycker stoom afblazen na de stressvolle examenperiode. Hoe kan je je middelbare schoolcarrière beter afsluiten dan met een vet feest?  Ga los op lekkere muziek van de vetste artiesten en dj’s, met Broederliefde als headliner! Tijdens Het Allermooiste Examenfeestje gaat het dak er gegarandeerd af!

Het tienkoppige rap collectief Broederliefde is op aarde om te inspireren. Ze komen allemaal uit dezelfde Rotterdamse wijk Spangen en zijn al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep. Het ging bij de groep eerst vooral om gezelligheid, eenheid en voetbal, maar dit veranderde toen Emms besloot te gaan rappen. De rest kon natuurlijk niet achterblijven en Broederliefde was een feit!

Wees er wel snel bij want er is maar een beperkt aantal Early Bird Tickets voor €5,-. De reguliere tickets kosten €10,-. Het feest duurt van 22:00 uur tot 04:00 uur en de minimale leeftijd is 16 jaar. Bezoekers ouder dan 18 jaar kunnen een bandje halen waarmee alcohol aangeschaft kan worden.

De line up van de avond liegt er niet om: