Het Allermooiste Kerstfeestje | 16+

HetAllermooisteKerstfeestje|16+

23 DEC 2016

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Het Allermooiste Kerstfeestje is terug! Neem je vrienden en vriendinnen mee, trek je mooiste kerstoutfit aan en bereid je voor op een kerstfeestje dat je niet snel zal vergeten.

Op 23 december komt niemand minder dan de original Mr. Allermooiste Feestje Mr. Poslka Het Allermooiste Kerstfeestje compleet maken. Deze man lijkt misschien compleet gek, maar hij is een professional in party’s maken! Je kent hem van zijn hits ‘Vlammen’ , ‘Het Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Samen’. De muziek van Polska kenmerkt zich door zijn rauwe, harde raps, catchy refreintjes en nog hardere drops waarbij het onmogelijk stilstaan is.

Het DJ duo Navarra is de laatste tijd overal in het nieuws en gaan keihard nadat niemand minder dan Nicky Romero hun muziek oppikte en ze het nummer Crossroads uitbrachten! Het duo bestaat uit Youp en Bauke. Youp kennen we al veel langer bij Duycker, hij is namelijk een van de originele organisatoren en bedenkers van Het Allermooiste Feestje, daarom zijn we extra trots dat dit duo vanavond een feestje komt bouwen.

Line up:
Mr. Polska
Navarra
Maxxwell
DJIVARO x IIT’SMITCH
Timorro
DJ Tigr

Van: 22:00 uur
Tot: 04:00 uur
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)

Elftal tickets:

Kom met jouw hele team of vriendengroep met de elftal ticket! Hiermee kun je met 11 personen naar binnen voor de prijs van 10. Een elftal ticket kost €100,-.