Alles wat rolt

Alleswatrolt

09 FEB 2019

Deep Club

ZA 23 JAN

Dit rollende event is voor alle kids en ouders die niet zonder Heelys, rolschaatsen, steps en andere rollende objecten kunnen. Want wat is er leuker dan lekker te dansen en rollen met leeftijdsgenoten op toffe muziek?!  

Tijdens dit event mogen kinderen op Heelys, inline-skates, skateboards, steps…kortom alles wat rolt, lekker door de zaal rollen! Er is een DJ die lekkere muziek voor kinderen draait. Dit alles vindt plaats in de kleine zaal van De Meerse, op een mooie houten vloer die doet denken aan de echt roller rinks in Amerika! In de avond kunnen de volwassenen een dansje wagen tijdens de Rollerdisco.

Rollerskates huur

Rollerskates huren voor ‘Alles wat rolt’ is mogelijk en kost €7,50. Vooraf reserveren is nodig om te zorgen dat we de juiste maat voor je hebben. Op de avond zelf zijn nog een beperkt aantal rollerskates te huur maar op=op. Om rolschaatsen te reserveren kun je een mail sturen naar lotte@duycker.nl  met jouw maat daarbij vermeld. Je krijgt dan een link voor het betalen voor de huur. Dit is dus los van de ticketverkoop van het evenement zelf.Reserveren kan tot en met de woensdag voor het evenement.

Familieticket

Het is mogelijk om voor €15,- een familieticket aan te schaffen voor vier personen. In de avond kunnen de ouders nog doorrollen tijdens de Rollerdisco!

 

De volgende editie:

Zaterdag 11 mei -> Alles wat rolt