Alles Wat Rolt

AllesWatRolt

15 APR 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Dit rollende event is voor alle kids en ouders die niet zonder Heelys, rolschaatsen, steps en andere rollende objecten kunnen. Want wat is er leuker dan lekker te dansen en rollen met leeftijdsgenoten op toepasselijke muziek?!

Tijdens dit event mogen kinderen op Heelys, inline-skates, skateboards, steps etc. lekker door de zaal rollen. Er is een DJ die toepasselijke muziek voor kinderen draait. En dit alles vindt plaats in de kleine zaal van De Meerse. In de avond kunnen de volwassenen een dansje wagen tijdens de Rollerdisco.

We hebben een aantal rolschaatsen te huur, reserveer deze vooraf voor €7,50 door te mailen naar mylene@duycker.nl met jouw maat. Tijdens het evenement zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is. Het is mogelijk om voor €15,- een familieticket aan te schaffen voor vier personen. In de avond kunnen de ouders nog doorrollen tijdens de Rollerdisco!

Muziek

Lekker rollen is natuurlijk nog leuke met muziek een daarom komt Dj Rounz gezellig wat plaatjes draaien tijdens Alles wat rolt. Deze DJ begon klein, keek filmpjes van DJ’s en begon op een kleine DJ console die zijn vader voor hem kocht. Hij kreeg de smaak te pakken en ging door met oefenen. Zo kocht hij een grotere DJ console en volgde hij een paar cursussen. Na als tip gekregen te hebben om zijn mixjes naar buurthuizen te sturen, begon het balletje te rollen en kreeg deze DJ de kans om zijn draaikunsten te laten horen. Nu krijgt hij deze kans ook tijdens Alles wat rolt en zal die jullie laten horen wat hij kan.

Feestje met taart?

Het is natuurlijk ook super leuk om je (verjaardags)feestjes te vieren tijdens Alles Wat Rolt! Hiervoor kun je nu ook een gepersonaliseerde rolschaatstaart laten maken! De taart heeft de vorm van een rolschaats en hier kunnen we de naam + de leeftijd van de jarige op zetten. Wil je zo een mooie taart bestellen? Dan kun je dit voor 12 april laten weten aan ninka@duycker.nl , laat in de mail ook even weten welke naam en leeftijd op de taart moet komen. De taart kost €25,-

Tickets

Reguliere ticket – €5,-
CJP-ticket – €3,-
Familieticket (4 personen) – €15,-
Huur rolschaatsen (per paar) – €7,50 (vooraf reserveren)