Alles Wat Rolt

AllesWatRolt

10 FEB 2017

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Dit rollende event is voor alle kids en ouders die niet zonder Heelys, rolschaatsen, steps en andere rollende objecten kunnen. Want wat is er leuker dan lekker te dansen en rollen met leeftijdsgenoten op toepasselijke muziek?!

Tijdens dit event mogen kinderen op Heelys, inline-skates, skateboards, steps etc. lekker door de zaal rollen. Er is een DJ die toepasselijke muziek voor kinderen draait. En dit alles vindt plaats in de kleine zaal van De Meerse. In de avond kunnen de volwassenen een dansje wagen tijdens de Rollerdisco.

We hebben een aantal rolschaatsen te huur, reserveer deze vooraf voor €7,50 door te mailen naar lotte@duycker.nl met jouw maat. Tijdens het evenement zelf kun je ook rolschaatsen huren, alleen is het dan niet zeker of jouw maat nog aanwezig is. Het is mogelijk om voor €15,- een familieticket aan te schaffen voor vier personen. In de avond kunnen de ouders nog doorrollen tijdens de Rollerdisco.

Reguliere ticket – €5,-
CJP-ticket – €3,-
Familieticket (4 personen) – €15,-
Huur rolschaatsen (per paar) – €7,50 (vooraf reserveren)

DJ’s

Er moet natuurlijk wel lekkere muziek aanwezig zijn zodat er nog een beetje gedanst kan worden! De drie DJ’s die voor jullie klaarstaan zijn:

  • Danilo Antonia Snoeck (14 jaar). Draait sinds 2012, draait vooral EDM, dubstep en big room house & Rahul Yash Manurat (15 jaar). Draait sinds 2012, draait vooral house, rap, afro, dancehall en EDM. Danilo en Rahul draaien samen.
  • DJ Robin. Hij draait al vanaf dat hij 6 jaar was en dit is ook wat hij het liefste doet. Onlangs draaide hij nog op het Winterdorp Festival in Delft.
  • DJ Merow (Megan, 14 jaar). Zij draait nu al vier jaar en draait electro house en future house, zoals Hardwell en Don Diablo.