Almanac / Gloryful / Lichtgestalt

Almanac/Gloryful/Lichtgestalt

17 FEB 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Power metal

Tijdens dit ‘mini’ power metal festival presenteren we je drie hele vette bands uit de scene.

ALMANAC (DE)

Gitaarvirtuoos Smolski is met zijn jarenlange ervaring bij o.a. de Duitse band RAGE een doorgewinterde artiest die wel weet waarmee hij het publiek kan verrassen. Zijn invloeden hoor je op RAGE nummers als ‘Down’, ‘Soundchaser’ en ‘War of the Worlds’.

In 2013 vormde hij het succesvolle LINGUA MORTIS ORCHESTRA. LMO scoorde goed bij het publiek en dit was ook goed terug te zien in de charts. In vergelijking met zijn eerdere werk liet hij zich voor de LMO muziek inspireren door de klanken van klassieke muziek, deze wist hij tot een heavy geheel te mengen met een fijne portie metal. Een gouden combinatie tussen heavy metal en klassieke muziek was geboren.

Nu komt hij optreden met zijn nieuwe band ALMANAC, in deze band spelen o.a. leden die ook betrokken waren bij LMO’s unieke geluid en andere artiesten die in de metalscene hun sporen dik verdiend hebben.

GLORYFUL (DE)

Deze band timmert al heel wat jaren aan de weg en ze maken klassieke heavy metal op een hoge versnelling. Verwacht furieuze meezingrefreinen, beukende drums en snel gitaarwerk.

LICHTGESTALT (DE)

 

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben. Het actuele menu en de mogelijkheid tot reserveren vind je hier.