Copia, Anubis e.a.
Tickets
Copia, Anubis e.a."

Copia,Anubise.a.

ZA 07 JUL

Tanya Stephens

ZA 14 JUL

Booze & Glory

VR 06 JUL

AN AUSTRALIAN PROG INVASION is de eerste editie in een nieuwe reeks events, met de beste en breedste progressieve rock- en metalbands uit het buitenland.    

Elke editie worden er bands uit een ander land uitgenodigd in Poppodium Duycker, waarbij zij een gepokte en gemazelde verdedigingslinie tegenover zich krijgen; een Nederlandse prog selectie aan bands die de muzikale eer van ons land verdedigt. Wie komt met de beste polyritmes?

Copia

Hun optredens barsten altijd van de verpletterende gitaarriffs, polyritmische percussie, goed doordachte basgitaren en gruizige zang. Met een moderne maar tegelijkertijd ook herkenbare oldschool sound, is Copia in korte tijd uitgegroeid tot een band van wereldformatie. Ze toerden al vijf keer eerder door Europa. Deze vierkoppige band uit Melbourne is opgericht in 2013 en bestaat uit Andrew Bishop (zang), Glenn Parkinson (gitaar), Bobby Oblak (bas) en Chris Chapman (drums). Ze brachten onlangs het nummer ‘Karma’uit.

Anubis

Anubis begon in Sydney in 2004 als een schrijfpartnerschap tussen Robert James Moulding (zang/gitaar/bas) en David Eaton (keyboard). Later werd de band uitgebreid naar een prog rock sextet. In 2017 bracht Anubis hun vierde studioalbum uit, ‘The Second Hand’. Dit album heeft een stilistische diversiteit en een duister hart, maar ook een symfonisch progressief rockgeluid. Het album probeert de wereldwijde invloed van de media op degenen die het consumeren aan te pakken en beschrijft de politieke turbulentie en onrust die er heerst.

Welke Nederlandse bands deze avond tegenover Copia en Anubis staan, wordt nog bekend gemaakt.

De ticketverkoop voor de show van An Australian prog invasion gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop. 

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.