Andy Mineo

AndyMineo

27 MEI 2019

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Hip hop liefhebbers in Nederland hadden Andy Mineo al in hun hart gesloten voor de Amerikaan hier ook maar voet op de bodem had gezet. En toen dit eenmaal gebeurde, was gelijk duidelijk dat de warmte wederzijds was. Goed nieuws voor zowel de rapper als zijn publiek: op maandag 27 mei 2019 keert Andy Mineo terug voor een eenmalig optreden in Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Andy Mineo was een paar jaar lang een ‘best kept secret’ in de hip hop scene. De  rapper groeide op in Syracuse, New York en werd gelanceerd door Reach Records; het label van Lecrae.

Het grote publiek leerde hem kennen dankzij het succes van zijn album ‘Uncomfortable’, dat in de Amerikaanse Album Top 10 debuteerde. Maar zijn fans waarderen de muziek niet om de cijfers. Andy Mineo is een geboren communicator en één van de artiesten die zijn luisteraars het meest betrekt in zijn werk. Zijn raps zijn open, eerlijk en regelmatig voorzien van een confronterende knipoog. Mineo deinst er niet voor terug om zijn ervaringen in het leven toe te passen in zijn teksten op een manier die zowel herkenbaar als opbouwend is.

De stijl trekt opvallend genoeg ook liefhebbers van buiten ‘de scene’. Andy Mineo kun je wat dat betreft rustig baanbrekend noemen.


Dit event wordt door een externe partij georganiseerd. Duycker zal als trotse host optreden deze avond. We houden onszelf niet verantwoordelijk voor de inhoud van het programma.