Back To The Summer

BackToTheSummer

08 SEP 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL
duyckercafé

Het einde van de zomervakantie komt helaas in zicht. De dagelijkse sleur komt er snel in en de relaxte vakantiesfeer verdwijnt als sneeuw voor de zomerzon. Begin september haalt Duyckercafé de zomer daarom voor even terug met twee swingende Portugeestalige acts. De akoestische klanken van Andrew Laureth en de swingende band van Ana Souls brengen je voor even terug naar de zon, de zee en het strand.

Andrew Laureth

Bij de eerste akkoorden die Andrew Laureth aanslaat neemt hij het publiek gelijk mee op een reis langs prachtige melodieën en rijke composities. In de  intieme setting van deze avond komt de muziek van deze Braziliaanse artiest helemaal tot zijn recht.

Ondanks zijn vrij jonge leeftijd heeft hij al heel wat jaren ervaring, zijn muzikale avontuur begon namelijk in 2003. De laatste jaren heeft hij verschillende albums en singles uitgebracht en deze werden opgemerkt door diverse media in Brazilië, maar ook daarbuiten.

Op 8 september gaat Andrew een intieme akoestische set spelen waarin ruimte is voor Braziliaanse muziek en pop / rock.

Ana Souls

Deze Portugese singer / songwriter laat zich beïnvloeden door jazz, pop en rock. Tijdens haar optredens gebruikt Ana Souls de piano, gitaar en haar stem om haar ziel en zaligheid bloot te leggen. Samen met haar band speelt zij een fusion van stijlen bestaande uit covers en eigen werk.