Band of Friends

BandofFriends

24 FEB 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

.

Band of Friends is inmiddels niet meer weg te denken uit de bluesrock scene. De band bestaat uit voormalige bandleden van Rory Gallagher: basgitarist Gerry McAvoy, drummer Ted McKenna en de Nederlandse gitarist Marcel Scherpenzeel.

Rory Gallagher

In 1995 overleed de legendarische Ierse bluesrockgitarist Rory Gallagher. Met zijn band toerde hij de wereld over en was overal ongekend succesvol. In 2011 richtten oud bandleden Gerry en Ted de Band of Friends op. Bands of Friends is geen eerbetoon aan Rory Gallagher, maar een viering van het leven en de muziek van Rory. Gitarist Marcel groeide op met de muziek van Rory en dat is zeker te horen. “This is the closest guitarist to Rory you will ever hear”, Aldus de bandleden. Band of Friends, een must voor fans van Rory Gallagher en een enorme aanrader voor liefhebbers van blues en bluesrock.

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.