BE-leef

BE-leef

30 DEC 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Be-leef! Ervaar de kracht van het NU!  Door lekkere muziek, geleide meditatie, dans, stilte en een magische ceremonie, waarbij het oude jaar ons loslaat en we samen een heerlijke, muzikale nieuwjaarsduyck nemen.

Be-leef! is het vervolg op ‘ Zweef!’ waarmee we bij Duycker de zomer hebben ingewijd. Op deze avond verzorgt inspirator, musicus en meditatiecoach Dennis Kivit samen met hang- en klankschalentovenaar Thomas Kwakernaat een meditatieconcert in de grote zaal, waarbij je languit liggend op je yogamat (of gewoon zittend op een aanwezige stoel) helemaal thuiskomt bij jezelf. Helende zang en mantra’s brengen je in een diepe stilte thuis bij jezelf. Om 22.00 uur zal de inspirerende DJ Skywalker het spirituele dansfestijn beginnen. En we sluiten samen het oude jaar ceremonieel af. Muziek, meditatie en dans vormen de ingrediënten van deze verbindende Haarlemmermeerse Happening. Beleef het mee!

Reserveren

Er zijn maar 100 ‘ligplaatsen’ dus zorg dat je op tijd een plek voor jezelf reserveert! Neem zelf je eigen matje en dekentje mee! Stoeltjes zijn eventueel beschikbaar in de zaal.