Behind the Music: Tim Akkerman

BehindtheMusic:TimAkkerman

12 JUN 2021
Re-Boot Creates maakplaats

Re-Boot Creates – Workshop

ZO 13 JUN
Pop/Rock

Behind the Music zorgt ervoor dat jij Tim Akkerman kan leren kennen. Op deze avond blikt host en interviewer Martin Kuiper met Akkerman terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en gesprekken met intimi van singer/songwriter: Di-rect gitarist Spike, zijn ouders Susan en Akkie, bandlid Stef de Hond en boeker Jean-Paul Karting. Tim Akkerman boekte grote successen met de Haagse rock-formatie Di-rect en timmert de laatste jaren succesvol solo aan de weg met Tim Akkerman & The Ivy League.

Tim Akkerman
Akkerman (1980) is geboren en getogen in Den Haag en woonde in zijn tienerjaren apart van zijn ouders en zijn broer omdat ‘dat beter was voor iedereen’. Zodra drummer Jamie Westland hem in 1999 benaderd voor Di-rect, gaat het hard. De band groeit uit tot een ware tienersensatie en scoort grote hits. In 2009 besluit Tim Di-rect te verlaten om solo verder te gaan. “Ik wilde muzikaal wat anders en voelde echt dat het tijd was uit Di-rect te stappen”, zegt Akkerman.

Behind the Music
Dit avondvullende interviewprogramma geeft een inkijkje in het leven van te ontvangen artiest. Oude beelden en nieuwe interviews met mensen uit de directe omgeving van de artiest zorgen voor een intieme openhartige avond waarin je de hoofdgast echt leren kennen.

De eerste keer dat Behind the Music te gast was, werd Opgezwolle geïnterviewd.

Let op! wij mogen geen tickets aan de deur verkopen. Online blijft de verkoop zo lang mogelijk actief voor laatbeslissers.
Ben je benieuwd hoe wij omgaan met veiligheid? Dat lees je hier!