Behind the Music: Tim Akkerman
verplaatst
Behind the Music: Tim Akkerman

BehindtheMusic:TimAkkerman

ZA 30 JAN
verplaatst
Philip Kroonenberg - Roosty singer-songwriter

Philip Kroonenberg

VR 05 FEB

Writers Day: Songwriting & Lyrics

ZA 30 JAN

We proberen deze show te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Zodra deze er is ontvangen ticketkopers van ons een e-mail. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor deze nieuwe datum.

Behind the Music zorgt ervoor dat jij Tim Akkerman kan leren kennen. Op deze avond blikt host en interviewer Martin Kuiper met Akkerman terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en gesprekken met intimi van singer/songwriter: Di-rect gitarist Spike, zijn ouders Susan en Akkie, bandlid Stef de Hond en boeker Jean-Paul Karting. Tim Akkerman boekte grote successen met de Haagse rock-formatie Di-rect en timmert de laatste jaren succesvol solo aan de weg met Tim Akkerman & The Ivy League.

Tim Akkerman
Akkerman (1980) is geboren en getogen in Den Haag en woonde in zijn tienerjaren apart van zijn ouders en zijn broer omdat ‘dat beter was voor iedereen’. Zodra drummer Jamie Westland hem in 1999 benaderd voor Di-rect, gaat het hard. De band groeit uit tot een ware tienersensatie en scoort grote hits. In 2009 besluit Tim Di-rect te verlaten om solo verder te gaan. “Ik wilde muzikaal wat anders en voelde echt dat het tijd was uit Di-rect te stappen”, zegt Akkerman.

Behind the Music
Dit avondvullende interviewprogramma geeft een inkijkje in het leven van te ontvangen artiest. Oude beelden en nieuwe interviews met mensen uit de directe omgeving van de artiest zorgen voor een intieme openhartige avond waarin je de hoofdgast echt leren kennen.