Between the Lines: Reyro & Aqkwa e.a.

BetweentheLines:Reyro&Aqkwae.a.

18 MRT 2022
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Urban

Na het succes van de eerste editie is Between the Lines terug! De donkere popzaal wordt met dit concept ingeruild voor een plek tussen de boeken. De Bibliotheek Haarlemmermeer en poppodium Duycker organiseren deze bijzondere hiphopconcerten samen.

Zowel artiest als bezoeker krijgt op deze manier een totaal vernieuwende belevenis voorgeschoteld. De tweede editie van Between the Lines is in de Bibliotheek Nieuw Vennep met Reyro & Aqkwa, Morpheus en Igando.

Reyro & Aqkwa
Amos Reyes Rodriguez alias Reyro is een opkomend artiest uit Hoofddorp. De 22-jarige rapper maakt new wave-achtige hiphop. Met zijn wavy ge-autotunede sound is Reyro hard op weg naar zijn plekje in de muziekindustrie. Aqkwa is een opkomend artiest uit Hoofddorp. Van rappen tot melodielijnen met autotune, hij is tot alles in staat.

Morpheus
Morpheus maakt in september 2020 zijn entree met zijn debuutsingle ‘Shinobi Flow’, met als doel zijn dorp Nieuw-Vennep en zijn buurt de Poorten alias ‘De P’ op de kaart te zetten. Ben je benieuwd naar nieuw geluid uit de polder?

Igando
Festus a.k.a. Igando is een opkomend artiest uit Nieuw-Vennep. De 20-jarige rapper is van Nigeriaans afkomst en hij maakt afropop en afrotrap; met zijn unieke sounds is Igando zet hij de eerste stappen in de muziekscene.

Foto: Dylan Hogendoorn