De Beul Serveert: Het Laatste Avondmaal

DeBeulServeert:HetLaatsteAvondmaal

28 MEI 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Tijdens De Beul Serveert komen de beulen uit de keuken en staan ze op hun favoriete plek, achter de barbecue. Hier toveren zij de heerlijkste gerechten vandaan, die aan jullie geserveerd worden.

Simpel concept, maar zo lekker. Deze editie van De Beul Serveert is de laatste van het seizoen. Ook wordt het driejarig bestaan van de beulen op heerlijke wijzen gevierd! Dit keer wordt de caravan van De Beul opgebouwd en kan iedereen genieten van de klassieke gerechten van de barbecue.

Om het jubileum te vieren en het seizoen goed te eindigen, wordt het Vinyl Café dit maal aangepakt door professionals en mag er tot 3 uur worden doorgegaan! De hits worden gedraaid door DJ Guzz (Oldschool hiphop, original soul & funk), Henkerchief (Haarlemse boombap & TrapLordz) en Blazin Beats (Oldschool Hoofddorp drum & bass).

Vrienden van De Beul die langskomen zijn TeamBlazin (Calligraffiti & live painting), Henkerchief (Illustrations & expo), Daniel Selleck& Alex Spurrell (Tattoo flash & expo) en Brusj Kappers (Kapper on the spot).

Aanmelden voor De Beul Serveert kan door te mailen naar reserveringen@de-beul.nl. Wees er snel bij want de vorige edities waren snel uitverkocht!