Tim Vantol

TimVantol

18 SEP 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

De in Hoofddorp geboren Punkrocktroubadour Tim Vantol speelde in het verleden in verschillende punkrock- en hardcore bands, waaronder ook Antillectual. Vantol besloot enkele jaren geleden om het over een iets andere boeg te gooien: akoestische folk punk nummers met Vantol’s herkenbare, rauwe stemgeluid.  

Alleen of met band toert hij intensief door heel Europa. Hij ging mee op tour met Chuck Ragan, Dave Hause en The Menzingers.  Binnenkort zal er een nieuw album verschijnen, de opvolger van ‘If We Go Down, We Will Go Together’. Zijn muziek is een aanrader voor liefhebbers van Frank Turner, Chuck Ragan en ook The Gaslight Anthem.

Onze vrienden van ‘De Beul’ zijn deze avond dus ook van de partij staan voorafgaand aan de show heerlijk eten te bereiden met hun eigen foodtruck!

De dag voor dit optreden speelt Tim akoestisch bij de Ringbiënnale. Meer info hierover is te vinden via: www.ringbiennale.nl/programma/openluchtconcert. Om je de mogelijkheid te geven om beide concerten voor een vriendelijk prijsje mee te pakken, hebben we een speciale actiecode in het leven geroepen. Als je een kaartje koopt voor de avond van de Ringbiënnale, krijg je via email een kortingscode toegezonden. Hiermee krijg je €5,- korting als je een kaartje voor het concert in Duycker koopt!

De mannen van De Beul zullen zondag vanaf 17:30 bij de entree kleine zaal broodjes verkopen .. Er is 10% korting op een broodje / patatje op vertoon van een kaartje voor De Beul serveert: Tim Vantol 🙂