Bier & Bands – The Moon City Masters (USA) + Uzzewuzze

Bier&BandsTheMoonCityMasters(USA)+Uzzewuzze

24 NOV 2022

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock
duyckercafé

Zoals gebruikelijk staat de donderdagavond in het teken van livemuziek. Maar op de vierde donderdag van de maand pakt het Duyckercafé extra uit. Bij Bier & Bands wordt de livemuziek gekoppeld aan een toepasselijke brouwer die een tap takeover zal verzorgen. Want laten we eerlijk zijn; livemuziek en speciaalbier zijn dé perfecte match! Voor deze eerste editie van Bier & Bands nodigen we de Amerikaanse band The Moon City Masters uit en verzorgt Uzzewuzze uit Roelofarendsveen de tap takeover.

Bier – Uzzewuzze (NL)
Uzzewuzze is een dorpsbrouwerij uit Roelofarendsveen. Door het maken van mooie en unieke bieren zorgen zij dat een stukje dorpsgeschiedenis in leven blijft door de vele mooie verhalen van bijnamen die hun streek rijk is. Kom hun mooie bieren proeven van zowel tap als fles. Denk aan ipa’s, blond, mooie tripels en maak meteen vooral een praatje met de brouwers.

Band – The Moon City Masters (USA)
De planeet genaamd Moon City stuurt haar beste band naar Hoofddorp voor een portie harmonieuze, soulvolle rock and roll. The Moon City Masters speelt positieve, feel-good rock met catchy melodieen, funky baslijnen en crunchy riffs. De bands lijkt tijdens live optreden volledig op dezelfde golflengte te zitten. Dat is ook niet zo gek aangezien de band bestaat uit een tweeling!

Café open: 17:00
Aanvang The Moon City Masters: 20:45

*Poppodium Duycker, is sinds 21 november 2021 cashless en verkoopt sindsdien ook geen munten meer. De mogelijkheid om de oranje/gele munten alsnog in te leveren bestaat tot 1 januari 2023. Dit kan tijdens shows in Poppodium Duycker of in Duyckercafé.