Of Je Worst Lust

OfJeWorstLust

25 FEB 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Op 25 februari start Duyckercafé haar samenwerking met Monsieur Saucisson!

Om dit te vieren organiseren wij samen een worstproeverij in combinatie met onze heerlijke speciaal bieren. Apart zijn deze al lekker, maar wanneer deze gecombineerd worden haal je het meeste uit de smaakbeleving. Op deze avond worden er vier speciaalbieren in combinatie met Franse worsten geproefd. Daarnaast halen wij ook een whisky van de plank die geweldig samen gaat met een Franse worst.

Monsieur Saucisson

Monsieur Saucisson oftewel meneer worst is te vinden in het winkelcentrum van de Vier Meren. Een winkelconcept helemaal gericht op de verkoop van droge Franse worst. Na afloop zal Monsieur Saucisson zijn favoriete worsten verkopen zodat jullie er thuis ook nog van kunnen genieten. Na 25 februari staan de drie favoriete worsten op de borrelkaart van Duyckercafé.

 

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.