Blaudzun

Blaudzun

31 OKT 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Pop/Rock

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” – Johannes Sigmond (Blaudzun)

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band,  achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Support: Jack Jarryd

Na een succesvol debuut komt hij nu met de single ‘Living It Up’. Een energieke 80’s/gospel popsong die dient als een vrijbrief om te leven in het moment. Voor Jack Jarryd geldt zijn stem als zijn schild en wapen, wanneer hij laveert van pop naar rock, of een gevoelige pianoballad. In zijn performance is hij soms intiem en innemend, maar vooral energiek. Zijn liefde voor rock ‘n roll wordt niet onder stoelen of banken gestoken!

* Let op: kaarten worden verkocht via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.