Blaudzun
Tickets
Blaudzun

Blaudzun

ZO 31 OKT

The Chameleons

ZO 31 OKT
Geïnspireerd door de wereldliteratuur brengt De Kift als fanfare-punkband een tomeloze energie. 'Hoogriet' is het nieuwe album van De Kift...

De Kift

VR 29 OKT
Pop/Rock

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” – Johannes Sigmond (Blaudzun)

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band,  achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

* Let op: kaarten worden verkocht via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.