Blues Night

BluesNight

20 FEB 2020

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR
Blues/Jazz
duyckercafé

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De derde donderdag van de maand staat in het teken van Blues met deze maand: Little Boogie Boy & Jan de Boer

Het is dé droom van elke jonge muzikant. Naar Amerika gaan, je idolen ontmoeten en samen op het podium jouw favoriete muziek spelen. Een vals paspoort gebruiken om de leeftijdsgrens in de clubs te omzeilen en door de artiesten Little Boogie Boy genoemd worden. Dit is het verhaal van zanger/gitarist Hein Meijer, die in 1992 naar Chicago afreisde en zijn bijnaam verwierf om zijn jeugdige, opgewekte en enthousiaste verschijning. “Muziek brengt mij ontzettend veel vreugde, zodoende sta ik altijd met een brede glimlach op het podium. Aangezien het publiek steevast “happy” wordt door onze muziek, wisselen we deze positieve energie met elkaar uit. Het één versterkt het ander, dat is nou Happy Blues!” Aldus Hein.

Bassist Jan den Boer staat te genieten, geen duizend en één noten, lekker spelen en loslaten. Improviseren en meeveren met de muziek is voor Jan, met zijn jarenlange ervaring, vanzelfsprekend. Hein en Jan werken sinds 2006 samen en hebben veel podia in binnen- en buitenland aangedaan met de Little Boogie Boy Bluesband. Soms onder eigen naam, dan weer als begeleiding van bluesiconen als Mojo Buford, Tail Dragger, John Primer, R.J. Mischo, Harmonica Shah, Wallace Coleman, Memphis Gold e.a.

Als duo brengen Jan en Hein relaxte blues en soul . Uitermate geschikt om een borrel bij te drinken en lekker te luisteren. Maar dansen mag natuurlijk ook!

Openingstijden café: 17:00 tot 01:00 uur
Aanvang act: 20:30 uur