Blues Night
gratis
Blues Night

BluesNight

DO 19 MRT
gratis

Pubquiz

ZA 21 MRT

G.B.H.

WO 18 MRT
Blues/Jazz
duyckercafé

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De derde donderdag van de maand staat in het teken van Blues met deze maand: Liquid Blue

De drie muzikanten van Liquid Blue zijn al jaren actief in de muziek en in verschillende bands, met name in het blues-rockcircuit. De leden verzorgden eerder aansprekende en gewaardeerde voorprogramma’s bij o.a. The Band of Friends (Rory Gallagher Tribute) en Julian Sas.

Junin Boerma, leadzanger en gitaarbeest, droomt weg in zijn onuitputtelijke, meeslepende gitaarsolo’s. Drummer André Bindels en bassist Jannelies Blommaert vormen de strakke ritmesectie die voor de stevige, recht uit het hart komende verankering van de nummers zorgt. Liquid Blue kiest voor lekker in het gehoor liggende bluesrock classics van legenden van weleer en af en toe een prikkelend uitstapje richting helden van de toekomst. Reken op de vetste nummers van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, ZZTop, The Cure, Robert Cray, The Black Crowes, Kenny Wayne Shepard en vele anderen.

Feestje dus!

Openingstijden café: 17:00 tot 01:00 uur
Aanvang act: 20:30 uur