Blues Night: Liquid Blue

BluesNight:LiquidBlue

19 MRT 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Blues/Jazz
duyckercafé

Deze show is afgelast.  Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen.

De drie muzikanten van Liquid Blue zijn al jaren actief in de muziek en in verschillende bands, met name in het blues-rockcircuit. De leden verzorgden eerder aansprekende en gewaardeerde voorprogramma’s bij o.a. The Band of Friends (Rory Gallagher Tribute) en Julian Sas.

Junin Boerma, leadzanger en gitaarbeest, droomt weg in zijn onuitputtelijke, meeslepende gitaarsolo’s. Drummer André Bindels en bassist Jannelies Blommaert vormen de strakke ritmesectie die voor de stevige, recht uit het hart komende verankering van de nummers zorgt. Liquid Blue kiest voor lekker in het gehoor liggende bluesrock classics van legenden van weleer en af en toe een prikkelend uitstapje richting helden van de toekomst. Reken op de vetste nummers van o.a. Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, ZZTop, The Cure, Robert Cray, The Black Crowes, Kenny Wayne Shepard en vele anderen.

Feestje dus!

Openingstijden café: 17:00 tot 01:00 uur
Aanvang act: 20:30 uur