Blues Night

BluesNight

20 DEC 2018

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

Elke donderdag is het live muziek avond in het café. De derde donderdag van de maand staat in het teken van Blues met deze maand: Black Operator!

Black Operator
“Vuig, meeslepend en gevaarlijk” zegt Blues Magazine over de dampende bluesrock van Black Operator. En zij vatten daarmee de muziek van dit vijftal uitstekend samen.

Black Operator laat sinds de oprichting begin 2017 gelijk van zich horen. Binnen één maand staat de band reeds in het voorprogramma van Claw Boys Claw en slechts enkele maanden later zijn ze al te zien op diverse voorjaarsfestivals. De singles ‘Mr. Preacherman’ en ‘Marita’ bereiken beide de top van de nationale Indie chart. Na veel optredens in 2017 start de band in 2018 met de opnames van het debuut album wat in 2019 wordt verwacht. Komend najaar is de band te zien in de Popronde 2018.

De live optredens van Black Operator zijn intens, rauw en enerverend zonder daarbij de subtiliteit uit het oog te verliezen en liefhebbers van The Black Keys, Nick Cave en BRMC zijn bij Black Operator zeker aan het goede adres.

The Mocks
The Mocks is een vrij nieuwe band die vooral jaren 60 blues/rock muziek speelt. Dit drietal houd van een goede jam en speelt nummers van o.a Jimi Hendrix, The Kinks, The Beatles, The Rolling Stones en nog veel meer.