Blues Night

BluesNight

21 MRT 2019

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL
duyckercafé

Elke donderdag is het live muziek avond in het café. De derde donderdag van de maand staat in het teken van Blues met deze maand: Dave & Janne!

Dit duo uit onze eigen regio heeft letterlijk zijn roots in Duycker: gedurende hun middelbare schooltijd waren beiden hier regelmatig te vinden bij de muzikale evenementen die Duycker voor scholieren organiseert, en hadden elkaars talent hier al “gespot”

Dave heeft als toetsenist naam gemaakt door (samen met Robbert Fossen) het winnen van de Dutch Blues Challenge in 2016, en hun deelname daarna aan de International Blues Challenge in Mempis, waar ze tot de halve finale kwamen.

Begin 2018 circuleerden er veel opnames van de Dave Warmerdam Band op Social Media, vanwege het uitbrengen van hun CD “A Tribute To The Masters Of The Blues”.
De inmiddels in Berlijn wonende Janne reageerde zo enthousiast dat het idee ontstond om toch eens samen op het podium te gaan staan. Op 31 maart volgde een try-out bij muziekcentrum The Box in Katwijk. Een doorslaand succes: Janne verhuisde terug naar Nederland en de band besloot samen verder te gaan.