Blues Night

BluesNight

18 OKT 2018

Frisse Duyck

VR 28 FEB
duyckercafé

Elke donderdag is het live muziek avond in het café. De derde donderdag van de maand staat in het teken van Blues met deze maand: Sweet Mary Jane!

Sweet Mary Jane is een power-trio geformeerd rond frontman Fred van Willigen. De band is geïnspireerd door de gitaarhelden van de Blues Rock uit de jaren 60 en 70. Covers van onder andere aan Rory Gallagher, Gary Moore, Thin Lizzy, Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix en Bob Dylan komen voorbij.

Fred, op de gitaar en zang, heeft al 50 jaar ervaring op het podium met verschillende bands. Waaronder voorprogramma’s van o.a. Golden Earing, Sandy Coast en Rory Gallagher. Nu is Fred naast Sweet Mary Jane nog actief bij The Headless Roosters en Room Six. Ton, op de Bas en zang, speelt al 40 jaar in diverse bands waarvan de laatste 20 jaar regelmatig met Fred samen bij o.a. Blue Spirit, EXP, Monterey, Headless Roosters en nu Sweet Mary Jane. Lars, op de Drums en zang, de Benjamin van het gezelschap. Student aan het conservatorium van Haarlem. Speelt al 14 jaar in diverse bands, is een veel gevraagde sessie muzikant en drumleraar.