Bob Wayne

BobWayne

10 APR 2020

The Dublin Legends (The Dubliners)

ZO 09 OKT
Folk/Americana, Blues/Jazz

Deze show is verplaatst naar 13 maart 2021. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. “Ik hou van mijn band, ik hou van spelen en reizen met andere muzikanten, maar door de jaren heen heb ik altijd gefantaseerd over het maken van een soloplaat en alleen de wereld rondreizen, alleen ik en mijn gitaar. Nu ga ik het doen!”

Gewapend met zijn nieuwe album getiteld ‘ROGUE’ begint Bob zijn tour in Europa en gaat vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika waarmee hij meteen een wereldrecord probeert te vestigen. “Ik ontdekte dat het wereldrecord voor de meeste shows in een tourcyclus 309 is. Dus ik dacht; waarom zou ik dat niet overtreffen?” aldus Bob Wayne.

Support: Dave Giles
Het jaar 2019 heeft Dave Giles ‘on tour’ doorgebracht om zijn tweede album ‘Tennessee and 48th’ te promoten. Na een 8 maanden durende inzamelingsactie kon hij producent Dean Dichoso betalen,  een band met ongelooflijke muzikanten samenstellen en de perfecte studio vinden op de hoek van Tennessee en 48th Street. Het resultaat hoor je in het voorprogramma deze avond.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.