Bob Wayne
Tickets
Bob Wayne

BobWayne

DO 20 MEI
worden de meesteAbba Rocks dampende rockshow

Abba Rocks

ZA 18 SEP
Knock Out Comedy Crew

Knock Out Comedy Crew

WO 19 MEI
Blues/Jazz, Folk/Americana

Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt verhalenverteller Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. "Ik hou van mijn band, ik hou van spelen en reizen met andere muzikanten, maar door de jaren heen heb ik altijd gefantaseerd over het maken van een soloplaat en alleen de wereld rondreizen, alleen ik en mijn gitaar. Nu ga ik het doen!"

Gewapend met zijn album getiteld ‘ROGUE’ begint Bob zijn tour in Europa en gaat vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika waarmee hij meteen een wereldrecord probeert te vestigen. “Ik ontdekte dat het wereldrecord voor de meeste shows in een tourcyclus 309 is. Dus ik dacht; waarom zou ik dat niet overtreffen?” aldus Bob Wayne.

Support: Dave Giles
Het jaar 2019 heeft Dave Giles ‘on tour’ doorgebracht om zijn tweede album ‘Tennessee and 48th’ te promoten. Na een 8 maanden durende inzamelingsactie kon hij producent Dean Dichoso betalen,  een band met ongelooflijke muzikanten samenstellen en de perfecte studio vinden op de hoek van Tennessee en 48th Street. Het resultaat hoor je in het voorprogramma deze avond.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.