Bob Wayne
Tickets
Bob Wayne

BobWayne

DO 12 MEI
The Magic Of Santana. De muziek is doorspekt met  elementen uit latin, rock, blues, jazz en funk.

The Magic of Santana

ZA 14 MEI

WENDE – De Wildernis

DO 05 MEI
Blues/Jazz, Folk/Americana

Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt verhalenverteller Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. "Ik hou van mijn band, ik hou van spelen en reizen met andere muzikanten, maar door de jaren heen heb ik altijd gefantaseerd over het maken van een soloplaat en alleen de wereld rondreizen, alleen ik en mijn gitaar. Nu ga ik het doen!"

Gewapend met zijn album getiteld ‘ROGUE’ zou Bob zijn tour in Europa beginnen. In 2022 hoopt hij dit alsnog te doen om vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika te gaan waarmee hij meteen een wereldrecord probeert te vestigen. “Ik ontdekte dat het wereldrecord voor de meeste shows in een tourcyclus 309 is. Dus ik dacht; waarom zou ik dat niet overtreffen?” aldus Bob Wayne.

Support: Dave Giles
Het jaar 2019 heeft Dave Giles ‘on tour’ doorgebracht om zijn tweede album ‘Tennessee and 48th’ te promoten. Na een 8 maanden durende inzamelingsactie kon hij producent Dean Dichoso betalen,  een band met ongelooflijke muzikanten samenstellen en de perfecte studio vinden op de hoek van Tennessee en 48th Street. Het resultaat hoor je in het voorprogramma deze avond.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.

Wist je dat Bob Wayne al eens eerder in Duycker was? Onze vrijwillige fotograaf Marc van der Maas maakt dit album.