Bob Wayne

BobWayne

12 MEI 2022

Metal Dive-In

VR 09 DEC
Blues/Jazz, Folk/Americana

Geïnspireerd door het leven onderweg schrijft Wayne opzwepende country. Met teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s waan je je tussen de rednecks in Amerika. Wayne is een aanrader voor iedereen met een hart voor rock 'n' roll. Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt country rocker Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo.

Eind vorig jaar verraste hij zijn fans met een nieuwe single: Headed To The Country. De single is Wayne’s eerste officiële release sinds zijn 2017 en zijn eerste officiële project met de award winnende producer, Shooter Jenning “Gezien de staat van de wereld en alles wat er vandaag de dag in gebeurt, heb ik het gevoel dat ik niet de enige persoon kan zijn die zijn telefoon door het toilet wil spoelen en de zonsondergang tegemoet wil gaan,” zegt Wayne over de inspiratie voor het nummer.

Wist je dat Bob Wayne al eens eerder in Duycker was? Onze vrijwillige fotograaf Marc van der Maas maakt dit album.

Support

Dan German
Dan is een echte verhalenverteller. Je hoort dat hij is opgevoeg met de muziek van Bruce Springsteen op de achtergrond. Hoor de details van The Felice Brothers, een duisternis die verwant is aan Townes Van Zandt en een stem alsof Richmond Fontaine een biertje is gaan drinken met The Band.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.