Bob Wayne
Tickets
Bob Wayne

BobWayne

DO 12 MEI

The Magic of Santana

ZA 14 MEI

Young Dpac Presents

VR 06 MEI
Blues/Jazz, Folk/Americana

Geïnspireerd door het leven onderweg schrijft Wayne opzwepende country. Met teksten over truckers, vrouwen en BBQ’s waan je je tussen de rednecks in Amerika. Wayne is een aanrader voor iedereen met een hart voor rock & roll. Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt country rocker Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo.

Eind vorig jaar verraste hij zijn fans met een nieuwe single: Headed To The Country. De single is Wayne’s eerste officiële release sinds zijn 2017 en zijn eerste officiële project met de award winnende producer, Shooter Jenning “Gezien de staat van de wereld en alles wat er vandaag de dag in gebeurt, heb ik het gevoel dat ik niet de enige persoon kan zijn die zijn telefoon door het toilet wil spoelen en de zonsondergang tegemoet wil gaan,” zegt Wayne over de inspiratie voor het nummer.

Support: Dave Giles
Na een acht maanden durende inzamelingsactie kon hij producent Dean Dichoso betalen, een band met ongelooflijke muzikanten samenstellen en de perfecte studio vinden op de hoek van Tennessee en 48th Street. Het album ‘Tennessee en 48th Street’ hoor je in het voorprogramma deze avond.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.

Wist je dat Bob Wayne al eens eerder in Duycker was? Onze vrijwillige fotograaf Marc van der Maas maakt dit album.