Headlines met o.a. Bokoesam

Headlinesmeto.a.Bokoesam

10 MRT 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Deze avond wordt gebracht door Headlines, het jonge hiphoplabel van Duycker. Deze editie hebben zij Bokoesam uitgenodigd en daaromheen hebben zij veelbelovende (lokale) artiesten neergezet.

Bokoesam

“Wie was het eerste die kwam met die swag? Dat was jij Sam!” Bokoesam gaat al een tijdje lekker, maar New Wave zorgde in 2015 voor de echte doorbraak. Zijn single ‘No Go Zone’ van dat album heeft zelfs bijna 7 miljoen streams op Spotify en 10 miljoen op Youtube. In het voorjaar van 2016 bracht hij zijn solo single ‘Jij en ik’ uit, die inmiddels ook op 5 miljoen streams staat op Youtube en Spotify samen, maar ook veelvuldig op o.a. 3FM en SlamFM te horen was.

Black Acid

Black Acid is een upcoming collectief uit Amsterdam met een nieuwe sound die omschreven kan worden als “alternatieve trap met punk in de mix”. We verwachten dan ook alleen maar een cirkel met vuur van de mannen op deze gestoorde avond.

Hun debuut EP “Beter Nu Dan Nooit” is hier te beluisteren.

Master Kin

Master Kin is een muziekcollectief uit Amsterdam met één doel voor ogen: het creëren van energieke muziek met een boodschap. Master Kin, een combinatie van de woorden ‘mas’ (goud in het Indonesisch) en ‘kin’ (goud in het Japans), ziet hun luisteraars als hun ‘kin’ en hun muziek als hun ‘mas’. Iedereen die zich verbonden voelt met deze groep mag zich onderdeel van de Golden Family.

NEP

NEP is een verzameling van Nederlandse producers, rappers en DJ’s die creatieve hiphop willen brengen. Met verschillende artiesten en verschillende achtergronden van muziek, wordt een diverse smaak aan trap/rap gecreëerd waarbij het publiek niet anders kan dan springen en dansen.

Kinghessie

De Hoofddorpse laat met zijn strakke flow en sterke lines zien wat rappen is. Vuur is zacht uitgedrukt als we het over hem hebben.

Isai & Amos

Isaï (18) en Reyro (17) zijn twee upcomming artiesten uit Hoofddorp. Veel afwisselende muziek stijlen, maar de kern bestaat voor het grootste deel uit trap.
Deze twee jongens hebben al vaker als duo opgetreden & brengen een nieuwe en verfrissende showcase !

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.