Bootcamp 7.0
Bootcamp 7.0"

Bootcamp7.0

MA 20 AUG

This is Jackson

VR 21 SEP

Funk That!

ZA 30 JUN

Aan alweer de zevende editie van deze creatieve bootcamp, mag een selectie jongeren uit Atlanta (USA) en 30 jongeren uit Haarlemmermeer deelnemen. Tijdens deze bootcamp krijg je les in o.a. scenarioschrijven, ontwerpen en acteren. In enkele weken tijd creëer je samen met de andere deelnemers een eigen theaterstuk en voer je deze uit voor publiek in de schouwburg de Meerse! Je krijgt zo een unieke kans om je talenten te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden en gebruik te maken van de ervaring van alle betrokken professionals; uit zowel binnen- als buitenland.

Om voor deze bootcamp geselecteerd te worden, moet je jezelf eerst  inschrijven voor De Grote Auditiedag. Je kunt meedoen als je tussen de 12-18 jaar bent. De winnaars van deze dag gaan door naar Bootcamp 7.0 en een een aantal gelukkigen kunnen zelfs een scholarship winnen (t.w.v. 1200,- dollar) in Atlanta, USA*. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee aan Bootcamp in Nederland.

*Let op: vliegticket en deel van eigen onderhoud is voor eigen rekening.

De Grote Auditiedag

Op De Grote Auditiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de jury!
Aan het eind van de dag worden er een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekend gemaakt wie er naar de Bootcamp in Amerika mogen!

Inschrijven voor De Grote Auditiedag

De komende maanden zitten wij bij Artquake niet stil en gaan we actief scouten voor Bootcamp bij talentenavonden in Haarlemmermeer. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon opgeven voor De Grote Auditiedag, stuur een mail met waarom je mee wilt doen naar bootcamp@duycker.nl  en misschien krijg jij wel een plekje bij de Bootcamp van 2018!

Youth Creates programma

Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. De bootcamp van Youth Creates in Atlanta vindt plaats van 11 juni t/m 22 juli. Voor meer info over Youth Creates kun je hier klikken.

De planning voor Bootcamp 7.0

20 aug – 24 aug – Bootcamp
25 en 26 aug – vrij
27 aug – 1 sept – Bootcamp
1 sept – 20:00 Showtime in Schouwburg de Meerse!

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.