Bootcamp 7.0
Bootcamp 7.0"

Bootcamp7.0

MA 20 AUG

Bootcamp Eindvoorstelling

ZA 01 SEP

Doorzomeren: Voetjes van de Vloer

ZA 28 JUL

Aan alweer de zevende editie van deze creatieve bootcamp, mag een selectie jongeren uit Atlanta (USA) en 30 jongeren uit Haarlemmermeer deelnemen. Tijdens deze bootcamp krijg je les in o.a. scenarioschrijven, ontwerpen en acteren. In enkele weken tijd creëer je samen met de andere deelnemers een eigen theaterstuk en voer je deze uit voor publiek in de schouwburg de Meerse! Je krijgt zo een unieke kans om je talenten te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden en gebruik te maken van de ervaring van alle betrokken professionals; uit zowel binnen- als buitenland.

Om voor deze bootcamp geselecteerd te worden, moet je jezelf eerst  inschrijven voor De Grote Auditiedag. Je kunt meedoen als je tussen de 12-18 jaar bent. De winnaars van deze dag gaan door naar Bootcamp 7.0 en een een aantal gelukkigen kunnen zelfs een scholarship winnen (t.w.v. 1200,- dollar) in Atlanta, USA*. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee aan Bootcamp in Nederland.

*Let op: vliegticket en deel van eigen onderhoud is voor eigen rekening.

 

Youth Creates programma

Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. De bootcamp van Youth Creates in Atlanta vindt plaats van 11 juni t/m 22 juli. Voor meer info over Youth Creates kun je hier klikken.

De planning voor Bootcamp 7.0

20 aug – 24 aug – Bootcamp
25 en 26 aug – vrij
27 aug – 1 sept – Bootcamp
1 sept – 20:00 Showtime in Schouwburg de Meerse! Tickets zijn hier te koop.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.