Bootcamp Selectiedag

BootcampSelectiedag

05 APR 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Open Podium

Vooralsnog is dit evenement afgelast. We bekijken momenteel de mogelijkheden om dit evenement te verplaatsen. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie. Wij informeren alle deelnemers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Om deel te nemen aan Bootcamp schrijf je jezelf eerst in voor de Bootcamp Selectiedag.

Bootcamp is een creatieve maakplaats waarin een mix van theater, dans en muziek samenkomt. Onder begeleiding van bevlogen docenten werken jongeren uit Haarlemmermeer en Atlanta (USA) gezamenlijk aan een interdisciplinaire eindvoorstelling (vrijdag 14 augustus) waarvan zij de inhoud zelf bepalen. Alles, van regie tot techniek, wordt door de Bootcampers zelf bedacht en uitgevoerd. Bootcamp is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K.

Tijdens de Bootcamp Selectiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt deze dag de kans om te proeven aan dans, theater, freestyle en muziek en zo te ervaren of deze creatieve maakplaats dé plek voor jou is. Daarna krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de rest!

Wil jij meedoen aan Bootcamp tussen 2 en 14 augustus? Schrijf je dan in voor deze selectiedag via bootcamp@duycker.nl

Data Bootcamp:

Start Bootcamp: zondag 2 augustus
Workshopdagen: zondag 2 t/m dinsdag 4 augustus
Fieldtrip (incl overnachting): woensdag 5 en donderdag 6 augustus
Repetities: zondag 9 t/m vrijdag 14 augustus

Even sfeer proeven? Bekijk hier de Aftermovie 2019 en de Aftermovie 2018

Eindvoorstelling: 20:00 uur op vrijdag 14 augustus
Deelname is enkel mogelijk via de Bootcamp Selectiedag
(eigen bijdrage Bootcamp traject: €250,-)