Bootcamp Selectiedag
gratis
Bootcamp Selectiedag

BootcampSelectiedag

ZO 05 APR
gratis

Knock Out Comedy Crew

WO 08 APR

Vinyl Night

ZA 04 APR
Open Podium

Om deel te nemen aan Bootcamp schrijf je jezelf eerst in voor de Bootcamp Selectiedag.

Bootcamp is een creatieve maakplaats waarin een mix van theater, dans en muziek samenkomt. Onder begeleiding van bevlogen docenten werken jongeren uit Haarlemmermeer en Atlanta (USA) gezamenlijk aan een interdisciplinaire eindvoorstelling waarvan zij de inhoud zelf bepalen. Alles, van regie tot techniek, wordt door de Bootcampers zelf bedacht en uitgevoerd. Bootcamp is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K.

Tijdens de Bootcamp Selectiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt deze dag de kans om te proeven aan dans, theater, freestyle en muziek en zo te ervaren of deze creatieve maakplaats dé plek voor jou is. Daarna krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de rest!

Wil jij meedoen aan Bootcamp van 2 t/m 14 augustus 2020? Schrijf je dan in voor deze selectiedag via bootcamp@duycker.nl