Bootcamp eindvoorstelling
Tickets
Bootcamp eindvoorstelling"

Bootcampeindvoorstelling

VR 23 AUG

Doorzomeren | Bacardi Cocktailavond

ZA 24 AUG

Doorzomeren | Woodstock, 50 years later

ZA 17 AUG

Deze theatervoorstelling is het eindresultaat van Bootcamp 8.0.

Een verrassende mix van toneel, dans en zang wordt opgevoerd door Nederlandse en Amerikaanse jongeren. Tijdens Bootcamp werken jongeren aan een eigen theaterstuk. Onder begeleiding van professionele en bevlogen docenten uit Nederland en Atlanta werken zij, in twee weken, toe naar deze voorstelling waarbij ze zelf verantwoordelijk zijn voor de uitkomst. Alles, van regie tot techniek, wordt door de bootcampers zelf uitgevoerd en bedacht.

Bootcamp is een samenwerking tussen Poppodium Duycker, Pier KDe Meerse en 7 Stages. De eindvoorstelling wordt opgevoerd in de kleine zaal van De Meerse.

Bootcamp van Poppodium Duycker
Bootcamp, een intensief traject tijdens de schoolvakantie waarin jongeren door professionals worden begeleid  om een eigen theatervoorstelling te ontwikkelen. Ze maken op hedendaagse en aansprekende manier kennis met diverse podiumkunsten en ervaren actief wat het inhoud om een gehele productie van A tot Z op te zetten. Na deelname aan De Grote Auditiedag van zondag 14 april kregen de deelnemers een plek in Bootcamp van 2019. Een aantal gelukkigen kunnen zelfs een scholarship winnen (t.w.v. 1200,- dollar) in Atlanta, USA. 

7 Stages en hun ‘Youth Creates Program’
Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma van 24 juni t/m 28 juli 2019 waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. Voor meer info over Youth Creates vind je hier.