Booze & Glory

Booze&Glory

06 JUL 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Kaarten zijn nu online te koop via Ticketmaster.

Gevormd in Londen in 2009, begon Booze & Glory als een saluut naar de gewelddadige straatpunk en Oi! bands in de Britse scene, uit de late jaren ’70 en ’80. Dankzij hun aanstekelijke songwriting en enorme toewijding om live te spelen, werd de band omarmd door een kolossale internationale fanbase. Hun debuutvideo London Skinhead Crew is inmiddels meer dan 11 miljoen keer bekeken op YouTube.

Booze & Glory heeft de afgelopen tijd zeker niet op hun lauweren gerust, maar zijn klaar om te laten zien welke evolutie hun muziek de afgelopen tijd heeft ondergaan. Het viertal is volwassen geworden op album nummer vier, het toepasselijk genaamde Chapter IV. Booze & Glory is altijd een internationale band geweest, met leden uit het verleden en heden uit Polen, Ierland, Engeland, Zweden en Griekenland en de huidige line-up die allemaal migrantenbloed bezitten.

De uitzinnige, melodische liederen in Chapter IV, gaan over de kracht van de mensen en het belang van het leven alsof er geen morgen is. Een persoonlijke boodschap van Mark die recentelijk tegen kanker vocht. Het punkrockgeluid van Booze & Glory is een luid, trots en grootmoedig tegengif tegen neppe, plastic popsterren en off-the-shelf punk posers. Een optreden in Duycker met nummers die veel te zeggen hebben zonder een tekort aan nieuwe manieren óm het te zeggen. En nog altijd met de missie van de jongens om de tijdloze vreugde en woede van pure punkrock te verspreiden tot ver in de toekomst.

Support acts zijn niemand minder dan Complaint, Midnight Tattoo & GR!
Gaat dat zien!

Tijdsschema

GR – 20:15 uur
Midnight Tattoo – 21:00 uur
Complaint – 22:00 uur
Booze & Glory – 23:15 uur

Let op: genoemde ticketprijs is inclusief servicekosten voor online tickets. Als je via een ander verkooppunt of telefonisch via Ticketmaster zelf bestelt, kan Ticketmaster daar extra kosten voor in rekening brengen.