Bumblefoot (masterclass)

Bumblefoot(masterclass)

08 APR 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC
Workshop/Masterclass, Metal/Punk

Deze show is afgelast. Wegens de restricties die president Trump gisteren heeft aangekondigd heeft Ron 'Bumblefoot' Thal besloten zijn Europese tour af te zeggen. Vooralsnog is er geen nieuwe datum bekend gemaakt. Ticketkopers krijgen een e-mail. Dit geldt voor zowel de masterclass op 8 april als het concert op 9 april.

Coronavirus:
Het Cultuurgebouw houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

De wereldberoemde gitarist Bumblefoot komt naar Duycker voor een masterclass en een concert. Tijdens de masterclass geeft hij tips en tricks aan de hand van zijn eigen ervaringen. Een dag later toont hij zijn kunsten in een live show. Ron ‘Bumblefoot’ Thal is een bekroonde vocalist, songwriter, producer en wereldberoemde gitaarvirtuoos. Hij staat bekend om zijn vindingrijke gitaarspel en vingervlugge soleerwerk, op zijn kenmerkende fretless double neck gitaar.

Bumblefoot is leadzanger en gitarist van de legendarische progressieve rockband Asia , gitarist van de progressieve rockband Sons Of Apollo . Hij was voorheen leadgitarist van de rockgroepen Art Of Anarchy (2011 – 2017) en Guns N’ Roses (2006 – 2014)

Wie eerder een masterclass van hem bezocht weet dat hij tips en tricks afwisselt met openhartige en humoristische kijkjes achter de schermen van een toerende topmuzikant. Kortom, neem je gitaar mee leer van een meester!

Ticket voor alleen concert is 15,-
Ticket voor alleen de masterclass is 15,-
Een combinatieticket is 25,-