Bumblefoot Masterclass
Tickets
Bumblefoot Masterclass"

BumblefootMasterclass

WO 15 NOV

Café Akoestiek

DO 16 NOV

Onelines

ZA 11 NOV

De wereldberoemde Guns n' Roses gitarist Bumblefoot komt naar Hoofddorp! Hij geeft een exclusieve masterclass in Podium Duycker waar je bij moet zijn! Tijdens de clinic leert de rocklegende de aanwezigen de kneepjes van het vak en mogen er vragen gesteld worden. Na de masterclass kan er zelfs gejamd worden met Bumblefoot himself tijdens een jamsessie!

Hij is de gitarist van de meest spraakmakende supergroep van dit moment: SONS OF APOLLO met o.a. Mike Portnoy, Derek Sherinian, Billy Sheehan en Jeff Scott Soto. Daarvoor was hij leadgitarist van legendarische rockband GUNS ‘N’ ROSES, te horen op het fameuze album “Chinese Democracy”.

Maar eerst en vooral is Ron “Bumblefoot” Thal een solo-artiest die bekend staat om zijn vindingrijke gitaarspel en vingervlugge soleerwerk, op zijn kenmerkende fretless double neck gitaar. Met albums als ‘Uncool’, ‘Normal’ en ‘Abnormal’ maakte Bumblefoot furore binnen de progressieve rockscene en inmiddels wordt hij als gitarist in één adem genoemd met artiesten als Mattias Eklundh, Buckethead en Steve Vai.

Ron “Bumblefoot” Thal is terug in Europa met zijn meest recente plaat “Little Brother is Watching”. En hij komt naar Hoofddorp voor een exclusieve clinic! Wie eerder een masterclass van hem bezocht weet dat hij tips ’n tricks afwisselt met openhartige en humoristische kijkjes achter de schermen van een toerende topmuzikant. Kortom, neem je gitaar mee en verken je fretboard met een echte rocklegende.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.