Buswell & Nyberg's Pop-up Orchestra
Tickets
Buswell & Nyberg’s Pop-up Orchestra

Buswell&Nyberg’sPop-upOrchestra

ZA 06 MEI

You Know My name – The Music of Chris Cornell

DO 18 MEI

Mother’s Finest – Farewell Tour

ZA 29 APR

Muzikale pioniers Buswell & Nyberg komen voor het eerst naar Duycker om een eenmalig concert te geven met een pop-up orkest bestaande uit muzikanten die elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ze zijn vooraanstaande experts in het creëren van pop-up orkesten vanuit het niets. Met 30-40 muzikanten gaan zij deze dag 3 uur repeteren om vervolgens ’s avonds een concert te geven én ze nodigen speciale gasten uit!

Het orkest en speciale gasten

De heren en hun concept werden bekend met het 68-koppige Underground Orchestra dat ze vormden uit vreemden die elkaar in de Londense metro ontmoetten en later optraden in het O2 Empire. Ze vormden een 24-koppig orkest op de Edinburgh Fringe, en verschillende orkesten op Glastonbury Festival. Het wordt dus zeker een dag om nooit te vergeten. Verwacht een mix Buswell & Nyberg’s muziek, unieke versies van enkele populaire nummers, vertolkingen van klassieke film en TV-thema’s en optredens van speciale gasten.

Meedoen?

Ben je muzikant en wil je deel uitmaken van het orkest, neem dan rechtstreeks contact met hen via buswellandnyberg@gmail.com.