Bye Bye 2020 Pubquiz

ByeBye2020Pubquiz

29 DEC 2020

HELP! A Beatles Tribute + The Mocks

ZA 03 DEC

In de Countdown Box biedt Duyckercafé dit jaar een volledige pakket met daarin een aantal items om af te tellen naar een hoopvol 2021! Eén van de onderdelen uit deze box is de Bye Bye 2020 Pubquiz die live vanuit de Amsterdamse pijp gemastered gaat worden. Heb jij niet een volledige box nodig maar wil je wel graag meedoen met de quiz? Dat kan! Je kan alleen meespelen maar ook als team meedoen!

‘Oh, Ja!’ producties verzorgt deze online quiz! Yorick, Emilie en Mark begonnen ooit met hun pubquiz in de Amsterdamse Pijp. Inmiddels zijn hun quizzen ook online een succes. Yorick is als geboren artiest en docent de ultieme quizmaster. Emilie is als blonde nachtegaal degene die tijdens de muziekronde de meest onmogelijke zangpartijen voor haar rekening neemt. Mark is een absolute encyclopedie van volstrekt nutteloze kennis, belast met het nakijkwerk en als jurylid verantwoordelijk voor het beoordelen van de vragen en antwoorden. Als team maken zij, een moeilijke maar vrolijke pubquiz, ondersteund met beeld en geluid. En natuurlijk de legendarische muziekronde.

Tickets zijn verkrijgbaar tot 28 december 16:00 uur! Ticketkopers ontvangen op maandagavond 28 december een Duyckermailing met daarin de nodige informatie om toegang te krijgen tot deze online pubquiz. Niet gekregen? Check ook altijd even je spambox of ongewenste mail!